Ξέφρενο πάρτι…η συναυλία Πασχάλη

0
513

«Σαν να μην πέρασε μια μέρα». Μια μουσική συναυλία που εξελίχθηκε σε ξέφρενο πάρτι ταξιδεύοντας το κοινό σε εποχές ανέμελες, ρομαντικές και με έντονο άρωμα ντίσκο χάρισε ο διαχρονικός σταρ των Olympians Πασχάλης.

Ο Πασχάλης ακμαιότατος φωνητικά, όσο ποτέ άλλοτε, γεμάτος ενέργεια, έπαιξε τις all time classic επιτυχίες του «ξεσηκώνοντας» μικρούς και μεγάλους στην συναυλία που έδωσε ανοίγοντας την αυλαία του Πολιτιστικού Καλοκαιριού 2022 του Δήμου Καλλιθέας.

Ο Πασχάλης συνώνυμος του πάρτι, αφού η φωνή του έχει συνδεθεί με τις μεγαλύτερες ποπ επιτυχίες την δεκαετία του ’60, του ’70, του ’80, του ’90 και μέχρι σήμερα, έκανε τα «τρελοκόριτσα» της Καλλιθέας «μες’ τη συντροφιά μας να μπουν» και να «παραδοθούν λοιπόν» στο «Σχολείο» και τον «Αλέξη» με το «μάθημα σολφεζ» να θυμίζει τον «Τρόπο» μιας αυθεντικής καλοκαιρινής γιορτής μιας άλλης εποχής.

Στην ξέφρενη συναυλία, εκτός από το ενθουσιώδες κοινό, βρέθηκαν και τραγούδησαν μαζί με τον Πασχάλη ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος, ο οποίος αναφέρθηκε στις σημαντικές εκδηλώσεις του Δήμου για το Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2022, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Λάζαρος Λασκαρίδης, που επεσήμανε ότι το σύνολο των μεγάλων παραστάσεων και εκδηλώσεων θα είναι Δωρεάν για το κοινό, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κων/νος Ευσταθίου, οι αντιδήμαρχοι Κώστας Κόκουλος, Δημ. Παπαθανάσης, Παναγιώτης Κοττέας, Κώστας Καλογερόπουλος, Γιώργος Καλαμπαλίκης, Βάσω Μαργαρίτη, οι πρόεδροι της ΔΑΕΚ και ΔΗΚΕΚ Δημοτικοί Σύμβουλοι Αναστ. Καλογερόπουλος και Γιώργος Κουτσογιάννης, η αντιπρόεδρος της επιτροπής παιδείας Ευσεβία Κοσμίδου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γιώργος Μαργωμένος, Ανέστης Φωτόπουλος, Νίκος Ηλιάδης, Παναγιώτης Γεωργούσης, Βασίλης Παπαχρήστος και Γιώργος Φωτεινόπουλος καθώς και το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. δικηγόρος Παύλος Χρηστίδης.

Comments are closed.