Ν. Παπαθανάσης: Η συμφωνία με Microsoft φέρνει 3 κέντρα σε Αττική με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας

0
520

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης μιλώντας στο Blue Sky αναφέρθηκε στην επένδυση της Microsoft στην Ελλάδα, και έκανε λόγο για τρία «μεγάλα κέντρα» στην Αττική.

Χαρακτηριστικά επεσήμανε πως η κυβέρνηση μέσα από την συμφωνία με την Microsoft φέρνει «ένα κομμάτι από το ψηφιακό σύννεφο αυτού του μεγάλου τεχνολογικού κολοσσού στην Ελλάδα. Στο πλαίσιο της επένδυσης, θα γίνουν τρία μεγάλα κέντρα στην Αττική, τα οποία θα έχουν και ανανεώσιμες πηγές ενέργειαςΤο μήνυμα είναι ελάτε να επενδύσετε, η χώρα είναι σταθερή και θα παραμείνει σταθερή για πολλά χρόνια».

President of Microsoft Brad Smith speaks during an event about company’s new investment in Greece as Greek Prime Minister Kyriakos Mitsotakis looks on, at the Acropolis Museum in Athens, Greece October 5, 2020. REUTERS/Costas Baltas

Συνεχίζοντας ο κ. Παπαθανάσης ανέφερε ότι «…η χώρα γίνεται φιλική στην επενδυτικότητα και φιλική προς τις εταιρίες που θέλουν να επενδύσουν στη χώρα μας. Δεν θα ερχόντουσαν εδώ αν υπήρχε γραφειοκρατικό πρόβλημα…».

Comments are closed.