Ν. Νικολακόπουλος: «Το ταξίδι στην Καλλιθέα τελείωσε… Εις το επανιδείν…»

0
1178

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα έστειλε μέσω της προσωπικής του σελίδας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο μέχρι σήμερα Γενικός Γραμματέας του Δήμου Καλλιθέας Νίκος Νικολακόπουλος.

Ο κ. Νικολακόπουλος, του οποίου η θητεία ολοκληρώνεται με την εγκατάσταση των νέων δημοτικών αρχών, στο μήνυμα του αναφέρει πως το ταξίδι στην Καλλιθέα τελείωσε χαρακτηρίζοντας το δύσκολο, απαιτητικό, ζόρικο και γοητευτικό παραλληλίζοντας το με τη γενικότερη εικόνα της αυτοδιοίκησης.

Αναλυτικότερα το μήνυμα του Νίκου Νικολακόπουλου

Και τώρα που το τέλος έφτασε και βλέπω την αυλαία να πέφτει….λέει το αγαπημένο μου «my way» του Frankie .
Το ταξίδι στην Καλλιθέα τέλειωσε. Ένα ταξίδι δύσκολο, απαιτητικό, ζόρικο αλλά και γοητευτικό συνάμα, όπως όλη η αυτοδιοίκηση άλλωστε!

Στο τέλος λοιπόν θα σας πω τα επιχειρήματα για τα οποία είμαι σίγουρος, συνέχιζει το αγαπημένο «my way»….

Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Δημήτρη Κάρναβο για την εμπιστοσύνη και την ευκαιρία που μου έδωσε να υπηρετήσω ως γενικός γραμματέας, σε έναν Μεγάλο Δήμο όπως η Καλλιθέα, τους επικεφαλής όλων των Δημοτικών Παρατάξεων και όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους για την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη που με περιβάλανε, τον σύλλογο εργαζομένων για την δημιουργική συνεργασία, που πάντα είχε στόχο να βρίσκουμε λύσεις για το κοινό καλό.

Ευχαριστώ όμως πάνω όλα τους συνεργάτες μου και τους εργαζόμενους του Δήμου, για τις δημιουργικές στιγμές που ζήσαμε. Στιγμές δύσκολες , απαιτητικές, ζόρικες αλλά και χαρούμενες, αποτελεσματικές , δημιουργικές.

Μαζί καταφέραμε πολλά, πάντα με γνώμονα το καλό του Δήμου και της πόλης.

Η ζωή όμως προχωράει και το ταξίδι συνεχίζεται για τον επόμενο προορισμό.

Καλή συνέχεια σε όλες και όλους και καλή πορεία και επιτυχία στον Δήμο, στην Καλλιθέα μας!

Εις το επανειδην!

Comments are closed.