ΝΟΤΚ: Συνεχίζει το ταξίδι του το 28th Cyclades Regata – Τερματισμός 1ης ιστιοδρομίας σε Πάρο

0
78

Όρτσα τα πανιά και για τα 40 σκάφη που μετέχουν στο διεθνή ιστιοπλοϊκό αγώνα  28th CYCLADES REGATTA τερμάτισαν  την Δευτέρα 27/6 με επιτυχία την πρώτη ιστιοδρομία από την Κορισσία της Κέας στο Πίσω Λιβάδι της Πάρου.

Οι τοπικές αρχές της Πάρου και κυρίως της κοινότητας Μάρπισσας, με τη συνδρομή του συνόλου των επιχειρηματιών του Πίσω Λιβαδιού και του Ναυτικού Ομίλου Πάρου διοργάνωσαν μια εξαιρετική εκδήλωση για την απονομή των επάθλων στους τρεις πρώτους και των τεσσάρων κατηγοριών της 1ης ιστιοδρομίας.

Στην τελετή των απονομών παραβρέθηκαν η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Μονογιού, ο δήμαρχος Πάρου Μάρκος Κωβαίος, ο πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Πάρου Ηλίας Κουντρωμιχάλης, ο έπαρχος της περιφερειακής ενότητας Πάρου έπαρχος Κώστας Μπιζάς, η πρόεδρος της κοινότητας Μάρπισσας Αννα Αντωνοπουλου και ο πρόεδρος του λιμενικού Ταμείου Πάρου Σταύρος Καραχάλιος.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με παραδοσιακούς χορούς από το  χορευτικό συγκρότημα Νάουσας την ώρα που ο ουρανός φωτιζόταν από πολύχρωμα πυροτεχνήματα.

Το πρωί της Τρίτης 28ης Ιουνίου 2022  στις 11.00 δόθηκε η εκκίνηση της 2ης ιστιοδρομίας από Πίσω Λιβάδι Πάρου, στην Κίμωλο.

Comments are closed.