Να δώσουν συνέχεια στο σερί

,.
0
314

Σήμερα Κυριακή 20 Μαρτίου 2022 στις 14:00 στο Δημοτικό γυμναστήριο «Έσπερος» και στο πλαίσιο της προτελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών οι Εσπερίδες θα αντιμετωπίσουν τη Νίκη Λευκάδας.

Γράφει ο Κωνσταντίνος Γουλής

Έχοντας εξασφαλίσει τη 3η θέση στη κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, οι Εσπερίδες θέλουν να δώσουν συνέχεια στις πολύ καλές εμφανίσεις που κάνουν το τελευταίο καιρό. Είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι προέρχονται από 3 σερί νικηφόρα αποτελέσματα!

Απέναντι τους θα βρεθεί μια ομάδα που έχει εντελώς διαφορετικούς στόχους. Η Νίκη Λευκάδας βρίσκεται στη τελευταία θέση της βαθμολογίας και παλεύει για το καλύτερο πλασάρισμα στα πλέι-άουτ που ακολουθούν.

Αναμφίβολα οι Εσπερίδες έχουν το πάνω χέρι όσον αφορά τη νίκη. Όμως κανένας αγώνας δε κερδίζεται πριν ξεκινήσει και η καλοδουλεμένη ομάδα του Σταύρου Νανάκου θα χρειαστεί να δείξει για ακόμα μια φορά το γνωστό της καλό πρόσωπο.

 Πότερ, Μπάραμαν αλλά και ο πολύ καλός ελληνικός πυρήνας της ομάδας των Εσπερίδων αναμένεται να δώσουν χαμόγελα στους θεατές που θα βρεθούν στο κλειστό «Έσπερος»..

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Κουτσοδήμος,  Κατσαπρακάκης και Καραμπιτσάκος

Comments are closed.