«Να δούμε το αστέρι του Εσπέρου εκεί που του αξίζει»

0
2034

Ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, εντός έδρας, ο Έσπερος με το ματς που έδωσε κόντρα στον Πανελευσινιακό. Στη «Νέα Καλλιθέα» μίλησαν για τη φετινή αγωνιστική περίοδο της ομάδας της πόλης μας ο πρόεδρος του ΠΟΚ Έσπερος, Θοδωρής Φουστάνος, όπως και ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Σωτήρης Καρβέλας.

Ο πρόεδρος του Εσπέρου, τόνισε χαρακτηριστικά μετά τη λήξη του τελευταίου εντός έδρας αγώνα για φέτος:

«Κλείσαμε άλλη μία επιτυχημένη μπασκετική χρονιά, αποχαιρετώντας τους φίλους, γονείς, χορηγούς, φιλάθλους μας.

Ευχαριστούμε τους παίκτες και προπονητές μας και δίνουμε ραντεβού για τη νέα χρονιά, να πάμε ακόμη ψηλότερα και να δούμε το αστέρι του Εσπέρου μας εκεί που του αξίζει».

Από την πλευρά του ο Αντιπρόεδρος Σωτήρης Καρβέλας, σχολίασε: «Το ματς αυτό ήταν το τελευταίο εντός έδρας της ομάδας μας για φέτος. Παρέμεινε η ομάδα στη Β’ Εθνική καταλαμβάνοντας στην 7η θέση.

Αντιμετωπίζαμε πολλά προβλήματα κατά τη διάρκεια αυτής της αγωνιστικής περιόδου τα οποία ήταν κυρίως οικονομικά που έχουν κατά το μεγαλύτερο μέρος τους επιλυθεί.

Και αγωνιστικά ζητήματα αντιμετωπίσαμε έχοντας αρκετούς τραυματισμούς παικτών όπως και άλλα θέματα.

Η ιστορικότερη ομάδα της Καλλιθέας παρέμεινε στην κατηγορία και ευελπιστούμε την επόμενη χρονιά να πάμε ακόμη καλύτερα και γιατί όχι να διεκδικήσουμε και την άνοδο στην Α2.

Θέλω να ευχαριστήσω το Δ.Σ. της ομάδας, το προπονητικό τιμ, τους παίκτες, τους φιλάθλους μας, τους χορηγούς μας οι οποίοι μας βοήθησαν και στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθειά που κάναμε σε αυτή τη δύσκολη κατηγορία.

Ευελπιστούμε την επόμενη αγωνιστική περίοδο όλοι οι αναφερόμενοι να είναι πάλι δίπλα μας και η επόμενη διοίκηση του Δήμου να είναι αρωγός στην προσπάθειά μας και να δούμε τον Έσπερο στη θέση που του αξίζει».

Comments are closed.