Νίκος Χαρδαλιάς: Ισχυρές παρουσίες στο Νότιο Τομέα

0
1802

Ολοκληρώνεται τις ημέρες αυτές η κατάρτιση του συνδυασμού του Νίκου Χαρδαλιά «Αττική Μπροστά» και αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στη νέα εβδομάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο συνδυασμό εντάσσονται πολίτες με καταξιωμένη διαδρομή στον επαγγελματικό και κοινωνικό τους χώρο, με ισχυρή παρουσία από τον εμπορικό, τον ιατρικό, τον δικηγορικό, τον αθλητικό και τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Στο Νότιο Τομέα της Περιφέρειας Αττικής, όπου ανήκει και η Καλλιθέαθα συναντήσουμε την τραγουδίστρια Μπέσσυ Αργυράκη, τη νεαρή δικηγόρο Ίριδα Ζαφειροπούλου, κόρη του αείμνηστου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Πανιωνίου Άρη Μισαηλίδη, τη δραστήρια στο χώρο των ανθρώπων με ειδικές ανάγκες Άννα Μπιθικώτση, κόρη του αείμνηστου Γρηγόρη Μπιθικώτση.

Επίσης, στο Νότιο Τομέα φαίνεται ότι θα διεκδικήσουν τον «σταυρό» και οι ηθοποιοί Μαίρη Βιδάλη, εκλεγμένη Περιφερειακή Σύμβουλος με τον Γιώργο Πατούλη,  καθώς και ο ηθοποιός Κώστας Σόμμερ. 

Υποψήφιοι ακόμη θα είναι ο υποστράτηγος ε.α. της ΕΛ.ΑΣ. και πρώην προϊστάμενος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μανώλης Σφακιανάκης καθώς και ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής Σοφοκλής Σχορτσιανίτης θα είναι στο ψηφοδέλτιο του Νότιου Τομέα,

Ωστόσο στο Νότιο Τομέα σύμφωνα με πληροφορίες θα ξεχωρίσει όπως φαίνεται και η υποψηφιότητα της δραστήριας και δυναμικής Ρένας Βασιλάκη η οποία την περασμένη χρονιά εξελέγη Πρόεδρος της Παγκρήτιας Ένωσης και έχει διακριθεί μέσα από την μακρόχρονη πορεία της στον εθελοντισμό και την κοινωνική προσφορά της.

Σε κάθε περίπτωση μέχρι την Πέμπτη 31 Αυγούστου που θα υπάρξει η κατάθεση των υποψηφιοτήτων, αν δεν δοθεί κάποια μικρή παράταση, θα γνωρίζουμε το σύνολο των υποψηφίων στο Νότιο Τομέα για το συνδυασμό «Αττική Μπροστά» του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής Νίκου Χαρδαλιά

Πηγή:

Comments are closed.