Νίκη για να ελπίζει

0
148

Ξεκούραστοι οι «κυανόλευκοι», δεν αγωνίστηκαν μεσοβδόμαδα με το Λεβαδειακό, υποδέχονται σήμερα Κυριακή 13 Μαρτίου 2022 στις 17:00 τη Ρόδο στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας «Γρ. Λαμπράκης» για τη 24η αγωνιστική του Β’ ομίλου του πρωταθλήματος Betsson Super League 2.

Οι παίκτες του Λεωνίδα Βόκολου θέλουν να αφήσουν πίσω τις τελευταίες μέτριες εμφανίσεις τους και να φθάσουν στη νίκη πραγματοποιώντας παράλληλα και μια καλή απόδοση, αποφεύγοντας δυσάρεστες εκπλήξεις.

Η ομάδα της Ρόδου μετά την αλλαγή προπονητού, ανέλαβε ο κ. Χατζηνικολάου, προσπαθεί να συνέλθει από τα συνεχόμενα στραβοπατήματα της και να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού. Αυτό σημαίνει πως μόνο για «τουρισμό» δεν ήρθαν οι παίκτες της στην Αθήνα.

Τον αγώνα ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Π. Τσαγκαράκης (Χανίων) με βοηθούς τους κ.κ. Αντ. Δασκαλάκη και Αντ. Μακραντωνάκη (Ηρακλείου) ενώ 4ος διαιτητής ορίστηκε ο κ. Αλ. Τσαμούρης (Πειραιά).

Για τους φιλάθλους που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια από τα εκδοτήρια του Σταδίου από τις 09:00 έως τις 14:00. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της λίγκας ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από τα κανάλια της ΕΡΤSPORTS.

Τι πρέπει να γνωρίζουν οι φίλαθλοι

Η δυνατότητα παρουσίας θεατών υφίσταται αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους θεατές (14 ημέρες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού) ή νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο προσκομίζοντας το Ψηφιακό Πιστοποιητικό για τον COVID-19, με εξαίρεση τους ανήλικους φιλάθλους που θα πρέπει να πληρούν τα παρακάτω κριτήρια. Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) ετών προσκομίζουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα. Οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό αυτοδιαγνωστικό έλεγχο (Self-Test) που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα. Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος δεν έχει πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης, δεν θα του επιτρέπεται η είσοδος στην εγκατάσταση, με εξαίρεση τους ανήλικους φιλάθλους θα πρέπει υποχρεωτικά να συνοδεύονται από εμβολιασμένους ενήλικες ή νοσήσαντες.

Κατα την είσοδο στο γήπεδο, θα γινει έλεγχος με τη χρήση ψηφιακής πλατφόρμας αναγνώρισης για πιστοποιητικά εμβολιασμού, PCR και rapid tests.

Η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική καθόλη τη διάρκεια της παραμονής του κατόχου-θεατή στο γήπεδο και τον περιβάλλοντα χώρο του.

Τα παραπάνω πρωτόκολλα ισχύουν για όλους τους τύπους εισιτηρίων του αγώνα, μεμονωμένων και διαρκείας.

Comments are closed.