Νέο Δ.Σ. στο Κ.Π.Ι.Σ.Ν από τον υπουργό Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρα…

Η Έλλη Ανδριοπούλου, η γυναίκα που γνωρίζει το ΚΠΙΣΝ πριν καν μπουν οι μπουλντόζες στον χώρο και εγκατασταθεί το εργοτάξιο, αναλαμβάνει το τιμόνι του Κέντρου Πολιτισμού, ενώ δύο ακόμη νέα μέλη θα είναι στο επταμελές ΔΣ που όρισε ο υπουργός Οικονομικών.

Η Ελλη Ανδιοπούλου που αναλαμβάνει Διευθύνουσα Συμβουλος είναι το μόνο εκτελεστικό μέλος του νέου ΔΣ που όρισε σήμερα ο Χρήστος Σταϊκούρας και αναμένεται να ανακοινωθεί επισήμως από την επόμενη εβδομάδα, όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές του iefimerida.gr.

To ΔΣ είναι επταμελές και αποτελείται από τον Γιώργο Κουμεντάκη καλλιτεχνικό διευθυντή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, τον Σταύρο Ζουμπουλάκη  πρόεδρο του Εφορευτικού Συμβουλίου της Εθνικής Βιβλιοθηκης, τον Δημήτρη Κάρναβο δήμαρχο Καλλιθέας, την Τίνα Στέα (η οποία παραμένει από την προηγούμενη σύνθεση). Τα νέα πρόσωπα στο ΔΣ είναι ο νομικός ειδικός σε ζητήματα φορολογίας Ευστάθιος Μπακάλης και ο Κωνσταντίνος Μαγουλάς, καθηγητής, κοσμήτορας της σχολής Χημικών Μηχανικών του ΕΜΠ.


Σημειώνουμε ότι τα μέλη ορίζονται από το Ελληνικό Δημόσιο, βάσει του ιδρυτικού νόμου της ΚΠΙΣΝ Α.Ε. Ένα μέλος ορίζεται ως εκπρόσωπος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και ένα ως εκπρόσωπος της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος, ενώ μέλος ex officio ορίζεται και ο δήμαρχος Καλλιθέας.

Πηγή: iefimerida.gr

Comments are closed.