Νέα Αντιδήμαρχος στα ΚΕΠ η κα Κοσμίδου – Πρέντζα Ευσεβία

0
501

Με απόφαση του Δημάρχου Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβου νέα αντιδήμαρχος ορίζεται η Δημοτική Σύμβουλος της παράταξης «ΤΩΡΑ Καλλιθέα – ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ» κ. Ευσεβία ΚοσμίδουΠρέντζα, ως Αντιδήμαρχο Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) του Δήμου Καλλιθέας, με θητεία μέχρι το τέλος της αυτοδιοικητικής περιόδου.

Η κα Κοσμίδου – Πρέντζα Ευσεβία να σημειώσουμε ότι είναι Εκπαιδευτικός και Αντιπρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Καλλιθέας.

Η κα Κοσμίδου ουσιαστικά ορίστηκε στη θέση που ήταν μέχρι πρότινος ορισμένος ο άτυχος Αντιδημάρχος και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΤΩΡΑ Καλλιθέα» Λάζαρος Λασκαρίδης ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο στη διάρκεια εκδήλωσης για την ονοματοδοσία της Δημοτικής Βιβλιοθήκης.

Η κα Κοσμίδου – Πρέντζα μετά την απόφαση του Δημάρχου προέβη στην ακόλουθη γραπτή δήλωση – ευχαριστήριο:

«Με ανάμεικτα συναισθήματα, αποδέχθηκα τη θέση της άμισθης Αντιδημάρχου των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών του Δήμου μας.Με χαρά, γιατί αποτελεί ύψιστη τιμητική θέση και αναγνώριση των προσπαθειών μου, με λύπη, καθώς την αναλαμβάνω συνεπεία του τραγικού δυστυχήματος που συνέβη στον λατρεμένο μου φίλο, συνεργάτη και συνοδοιπόρο επί δέκα συναπτά χρόνια στα κοινά της αγαπημένης μας Καλλιθέας, αείμνηστο Λάζαρο. Υπόσχομαι ότι προσπαθήσω, με όλες τις δυνάμεις μου, να ανταποκριθώ στα νέα μου καθήκοντα. Ευχαριστώ θερμά τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Dimitris Karnavos Κάρναβο, για την εμπιστοσύνη που δείχνει προς το πρόσωπό μου».

Comments are closed.