Μ Π Ρ Α Β Ο!!! Μπράβο σας φίλοι συμπολίτες! Το Πρατήριο Μπούτας – Σκαφίδας χορηγοί του Ιακωβίδη

0
728

Ένα από τα πιο προβεβλημένα αθλήματα της προηγούμενης δεκαετίας, η άρσης βαρών, κατέληξε να είναι ένα μαραζωμένο άθλημα που με το ζόρι οι αθλητές μπορούν να επιβιώσουν.  Τα δάκρυα του Θεόδωρου Ιακωβίδη, συγκίνησαν πλήθος κόσμου και ανέδειξαν το σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης που αντιμετωπίζουν οι αθλητές. 

Ο Έλληνας πρωταθλητής, μιλώντας με λυγμούς είπε ότι αποχωρεί από το άθλημα: «Συγγνώμη για το τρέμουλο της φωνής, είναι οι τελευταίες στιγμές μου στην εθνική ομάδα», ανέφερε αρχικά ο Έλληνας αρσιβαρίστας στην κάμερα της ΕΡΤ και συνέχισε: «Η επίδοση δεν αντικατοπτρίζει το 100%. Αντιμετώπισα κάποια προβλήματα μετά Ευρωπαϊκό κατά το διάστημα Απριλίου-Μαΐου. Ήρθα μόνο μ’ ένα μήνα βαριά προπόνηση. Έκανα παραπάνω κιλά απ’ αυτά που έκανα τελευταία στην προπόνηση και δεν μπορώ να έχω παράπονο. Διαλέξαμε να μπούμε σε μια προσπάθεια πέρα από τις δυνατότητες μας, αλλά μείναμε από δυνάμεις.
Δεν κλαίω από στεναχώρια, επειδή φαινομενικά δεν πήγα καλά. Κλαίω γιατί τελείωσε όλο αυτό. Δυστυχώς δεν μπορώ να αποδώσω στο 100% και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο για να κάνω προπόνηση και να μπορώ να αποδίδω αυτά που αρμόζει να αποδίδω σε αυτή τη σημαία που φοράω. Συγγνώμη αν για κάποιους το βάζω στα πόδια, αλλά έχω κουραστεί πάρα πολύ και δεν αντέχω άλλο αυτήν την κατάσταση. Είναι πολύ λυπηρό να ντρέπεσαι να πας στον φυσιοθεραπευτή γιατί δεν σου παίρνει λεφτά γνωρίζοντας την κατάσταση σου. Και εγώ δεν το αντέχω. Θέλω να ηρεμήσω και γυρίσω στους δικούς μου, να τους αγκαλιάσω και να τους ευχαριστήσω».

Οι δηλώσεις του, με δάκρυα στα μάτια, συγκλόνισαν τον περισσότερο κόσμο και ευαισθητοποίησε χιλιάδες πολίτες που ήδη ξεκίνησαν εκστρατεία ώστε να τον στηρίξουν.

Παρών αμέσως δήλωσαν οι ιδιοκτήτες του πρατηρίου υγρών καυσίμων Μπούτας – Σκαφίδας (Ελ. Βενιζέλου 349) οι οποίοι με δημόσια δήλωση που ανάρτησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφεραν ότι αναλαμβάνουν να παρέχουν σε μηνιαία βάση οικονομική ενίσχυση προς τον αθλητή Θεόδωρο Ιακωβίδη προκειμένου ο ίδιος να συνεχίσει να αγωνίζεται με τα χρώματα της πατρίδας μας εκπροσωπώντας την Ελλάδα στις παγκόσμιες διοργανώσεις.

Αν μη τι άλλο πρόκειται για μια υπέροχη ανθρώπινη κίνηση των Καλλιθεατών επιχειρηματιών, ο Αγγελής Μπούτας είναι και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Καλλιθέα, οι οποίοι κάνουν όλους μας να αισθανόμαστε υπερήφανοι που είναι συμπολίτες μας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Ορμώμενοι από τις τελευταίες δηλώσεις του κυρίου Ιακωβίδη αθλητή της άρσης βαρών στην Εθνική Ελλάδος πήραμε τη πρωτοβουλία σαν πρατήριο υγρό καυσίμων μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να προχωρήσουμε σε μια πρόταση ούτως ώστε να αποτρέψουμε έναν αθλητή να αποσυρθεί σε τόσο νεαρή ηλικία από την ενεργό δράση!

Έτσι το πρατήριο μας μαζί με κάποιους εξωτερικούς συνεργάτες θα ήθελε να παρέχει μηνιαία οικονομική ενίσχυση στον κύριο Ιακωβίδη ούτως ώστε να συνεχίσει να αθλείται και να πρωταγωνιστεί στις μεγαλύτερες διοργανώσεις του κόσμου!

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων…ήδη έχουν γίνει κινήσεις να έρθουμε σε επαφή με τον αθλητή!

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη στήριξη σας από το 2013 που έχουμε αναλάβει το Πρατήριο καυσίμων Μπούτας Σκαφίδας και προσπαθούμε για το καλύτερο!!

Comments are closed.