«Μπάρμπαρα» προ των πυλών της Αττικής – Ήχησε το 112 και στους κατοίκους της Καλλιθέας

0
118

Μήνυμα του 112 ήχησε πριν από λίγα λεπτά (απόγευμα του Σαββάτου 4/1/2023), και στους κατοίκους της Καλλιθέας, προειδοποιώντας για την επερχόμενη κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» πού θα κάνει την εμφάνιση της, σύμφωνα με το προειδοποιητικό μήνυμα, τις προμεσημβρινές ώρες της Κυριακής 05/01/2023. 

Αρκετή ώρα πριν, το μήνυμα για την κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» ήχησε στα κινητά των κατοίκων των βορείων προαστίων της Αττικής.

Παράλληλα εστάλη προειδοποιητικό μήνυμα στους κατοίκους της Βοιωτίας και της Εύβοιας, προειδοποιώντας για την επερχόμενη κακοκαιρία «Μπάρμπαρα».

Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό πως θα σταλούν προειδοποιητικά μηνύματα από το 112 προς τους κατοίκους των περιοχών που θα εκδηλωθούν τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, επιπυραγός, Ιωάννης Αρτοποιός, στην έκτακτη ενημέρωση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (04.02.2023) για την επερχόμενη κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» είπε: «Στη σύσκεψη δόθηκαν σαφείς οδηγίες σε όλους τους εμπλεκομένους φορείς».

«Εξετάζεται η πιθανότητα να εκδοθούν και άλλα προειδοποιητικά μηνύματα προς τους κατοίκους και άλλων περιοχών, ανάλογα βεβαίως με την εξέλιξη της κακοκαιρίας» πρόσθεσε.

Comments are closed.