«Μιουν» – Φωτό με τον Άη Βασίλη και «τραγούδια για το γούρι της χρονιάς»

0
55

Με τον Άη Βασίλη να φωτογραφίζεται στο χωριό του (Πλατεία Δαβάκη), στην Πλατεία Τζιτζιφιών και στο Πάρκο Χαροκόπου με τους μικρούς, φυσικά και τους μεγάλους του, φίλους αλλά και με μια συναυλία γεμάτη από εορταστικά, διαχρονικά και μοντέρνα τραγούδια συνεχίζεται το εορταστικό πρόγραμμα του Δήμου Καλλιθέας.

Αναλυτικότερα το πρόγραμμα

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022

17:00-21:00

Χωριό Άη Βασίλη, Πλατεία Τζιτζιφιών και Πάρκο Χαροκόπου

Ο Άη Βασίλης φωτογραφίζεται με τους μικρούς του φίλους
και μαζεύει τα γράμματα με τις επιθυμίες τους.

18:00

Δημοτικός Κινηματογράφος ΚΑΛΥΨΩ

Προβολή ταινίας «Μιούν, ο Φρουρός του Φεγγαριού» Γαλλική, Animation, μεταγλωττισμένη ταινία σε σκηνοθεσία Αλεξάντρ Εμπογιάν, Μπενουά Φιλιπόν του 2014, διάρκειας 86’, κατάλληλη για όλες τις ηλικίες.

Ο Μιουν είναι ένας μικρός Φαύνος που επιλέγεται κατά λάθος ως ο νέος Φρουρός του Φεγγαριού, υπεύθυνος για τον ερχομό της νύ- χτας και την προστασία του κόσμου των ονείρων. Μετά από μια σειρά καταστροφικών γεγονότων, ο πλα- νήτης βυθίζεται στο σκοτάδι και ο Μιουν και οι φίλοι του θα ξεκινή- σουν για μία εκπληκτική αποστολή που θα αποκαλύψει τα μυστικά του Φεγγαριού και του Ήλιου και θα τους κάνει θρύλους για πάντα!

19:30

Χωριό Άη Βασίλη  «Τραγούδια για το γούρι» – Συναυλία

Ο Δήμος Καλλιθέας σας καλεί να απολαύσετε εορταστικά αλλά και άλλα διαχρονικά ή μοντέρνα τραγούδια και να παραλάβετε το γούρι του 2023. Μην στριμώχνεστε! Υπάρχουν
πολλά γούρια για όλους!
Σε περίπτωση βροχής η διανομή και η συναυλία θα γί- νουν στον στεγασμένο χώρο της εισόδου του Δημαρχείου.

Comments are closed.