Το ξέρεις το «GRIND THEORY »;

Α, τότε να το μάθεις, γιατί θα κολλήσεις…

Όποιος δοκίμασε καφέ από τα χέρια της Λουκίας και του Δημήτρη  ή του Δημήτρη και της Λουκίας, μην έχουμε και «κόντρες», επέστρεψε ξανά, ακόμα και αν έχει δεκάδες επιλογές σε μια πόλη όπως η Καλλιθέα που τα καφέ έχουν δημιουργήσει μια «απέραντη κοινότητα».

Στην ουσία πρόκειται για ένα ζεστό και φιλόξενο μαγαζί, σκέτο κόσμημα ποιότητας, όπου τα «αφεντικά» που είναι και υπάλληλοι σε κάνουν να νιώθεις πως πίνεις τον καφέ σου στο δικό χώρο.  

Καλοστημένο, προσεγμένο, πανέμορφο, πεντακάθαρο προσφέρει ένα από τα πιο επώνυμα ποιοτικά χαρμάνια της αγοράς του καφέ σε πολύ φυσιολογικές για την εποχή τιμές.

Η προσπάθεια του Δημήτρη και της Λουκίας να υπάρξουν περισσότερες επιλογές σε προϊόντα σφολιάτας, σάντουιτς, σνακ αλλά και βαρελίσιας μπύρας είναι κάτι περισσότερο από βέβαιο πως θα κάνουν τις ζεστές μέρες της άνοιξης και του καλοκαιριού ποιοτικά απολαυστικές.

Στόχος και των δύο «πρωταγωνιστών» του «GRIND THEORY» είναι η δημιουργία ενός φιλικού και ευχάριστου χώρου με αισθητικά άψογο στιλιστικό αέρα όπου θα πας για τέλειο καφέ και γεύσεις … και θα το κάνεις στέκι σου!

Οι θαμώνες του μαγαζιού, στο άκουσμα του αφιερώματος μας για το GRIND THEORYδε δίστασαν να μας πουν: «Να γράψετε πως έχουν τον καλύτερο καφέ, εμείς ερχόμαστε από άλλες γειτονιές μόνο για το καφέ τους”!

Το κεντρικό σημείο που βρίσκεται το «GRIND THEORY» cafe δίνει την ευκαιρία στους πελάτες του να το έχουν ως σημείο αναφοράς, είναι ακριβώς στη στάση των ΜΜΜ (στάση πλατεία Δαβάκη), να κλείσουν το ραντεβού τους, να κάνουν τα ψώνια τους μιας και είναι στην καρδιά του Εμπορικού  Κέντρου της Καλλιθέας, και να συναντήσουν «τυχαία» φίλους και γνωστούς, επώνυμους και μη, που θα περάσουν ή θα σταματήσουν για το καφεδάκι τους.

Όταν λοιπόν θες η παράδοση να συναντά το μοντέρνο, όταν η ποιότητα θέλεις να παραμένει ψηλά, όταν η σωστή επιλογή espresso επιβάλλεται …
…all you need is our “GRIND THEORY” coffee.

Comments are closed.