«Μια Πόλη στο Δρόμο»: Καταγγελία για όσα συνέβησαν σε βάρος εργαζομένων της Δ.Α.Ε.Κ. Α.Ε.

0
475

Συμπαράσταση στους εργαζόμενους του δήμου Καλλιθέας
Όχι στις απειλές – Όχι στις ιδιωτικοποιήσεις

Ανακοίνωση εξέδωσε η δημοτική παράταξη «Μια Πόλη στο Δρόμο» για τα όσα απαράδεκτα και εκβιαστικά συνέβησαν σε βάρος εργαζομένων της δημοτικής επιχείρησης Δ.Α.Ε.Κ. Α.Ε.

Η Ανακοίνωση της Δημοτικής Κίνησης «Μια Πόλη στο Δρόμο»

Η Αριστερή Ανατρεπτική Δημοτική Κίνηση «Μια Πόλη στο Δρόμο» καταδικάζει την απειλητική και προσβλητική συμπεριφορά μισθωτή στο Δημοτικό Κοιμητήριο απέναντι σε υπαλλήλους της Δ.Α.Ε.Κ. Α.Ε.
Συμπεριφορές που θυμίζουν πρακτικές μαφίας, καθώς από τον εν λόγω μισθωτή διατυπώθηκε η απειλή ότι θα στείλει «ανθρώπους του» να δείρουν τους υπαλλήλους, θα βρουν απέναντί τους όχι μόνο τους εργαζόμενους στον Δήμο, αλλά συνολικά τον λαό της Καλλιθέας.
Το θράσος με το οποίο ο εν λόγω μισθωτής εκτόξευσε απειλές κατά της σωματικής ακεραιότητας των εργαζομένων πηγάζει από το κλίμα ενίσχυσης της περιβόητης «ιδιωτικής πρωτοβουλίας» σε όλους τους τομείς, που προωθεί η δημοτική αρχή, με αποτέλεσμα γύρω από τα όποια «φιλέτα» που ως σήμερα διαχειρίζεται η ΔΑΕΚ ή ο Δήμος να συνωστίζονται εκπρόσωποι τόσο της «υγιούς» όσο και της «μη υγιούς» επιχειρηματικότητας, καραδοκώντας για να αρπάξουν την «μερίδα του λέοντος» είτε από διαγωνισμούς και αναθέσεις είτε, πολύ περισσότερο, από μια ενδεχόμενη ιδιωτικοποίηση.
Η Αριστερή Ανατρεπτική Δημοτική Κίνηση «Μια Πόλη στο Δρόμο» απαιτεί από τη δημοτική αρχή να καταδικάσει την ενέργεια του εν λόγω μισθωτή και να προχωρήσει σε όλες τις νομικές ενέργειες σε βάρος του, με παράλληλο αποκλεισμό του από τις διαγωνιστικές διαδικασίες του Δήμου Καλλιθέας.

Καλούμε τον λαό της Καλλιθέας να σταθεί αλληλέγγυος στους εργαζόμενους του Δήμου, κόντρα στις μαφίες και τις προωθούμενες, έμμεσες οι άμεσες, ιδιωτικοποιήσεις.

Comments are closed.