Χιλιάδες τα φωτάκια στο Χριστουγεννιάτικο Κόσμο του ΚΠΙΣΝ

0
295

Μαζί με επισκέπτες όλων των ηλικιών και οικοδεσπότη τον ηθοποιό Δημήτρη Κουρούμπαλη, το ΚΠΙΣΝ μεταμορφώθηκε απόψε σ’ ένα φωτεινό τόπο γιορτής, σε μία αστραφτερή εκδήλωση στην Αγορά. Με χιλιάδες χριστουγεννιάτικα φωτάκια, τρία πανύψηλα στολισμένα έλατα, εντυπωσιακές χορογραφίες από τα Σιντριβάνια στο Κανάλι, τέσσερις φωτεινές εγκαταστάσεις στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, και φυσικά γιορτινές μελωδίες από τη χορωδία νέων του El Sistema Greece και τους Onirama.

Στον φετινό Χριστουγεννιάτικο Κόσμο του ΚΠΙΣΝ, το Παγοδρόμιο στο Κανάλι θα λειτουργήσει από τις 10 Δεκεμβρίου, ενώ, κάθε μέρα του μήνα, ένα ποικίλο πρόγραμμα χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων περιμένει τον καθένα και την καθεμία.

Οι Χριστουγεννιάτικες Ιστορίες στον Φάρο, η μουσική, το παιχνίδι, η δημιουργία, η διασκέδαση, η τέχνη και ο αθλητισμός, συνθέτουν για ακόμη μια χρονιά το σκηνικό των πιο φωτεινών αναμνήσεών μας στο ΚΠΙΣΝ.

Και φυσικά, αποκορύφωμα των εκδηλώσεων του μήνα η φαντασμαγορική Παραμονή Πρωτοχρονιάς, με πολλές εκδηλώσεις και τον πρώτο αγώνα της χρονιάς, SNF RUN: 2022 FIRST RUN!

Ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του ΚΠΙΣΝ ζωντανεύει, όπως πάντα, με την αποκλειστική δωρεά του Stavros Niarchos Foundation.

Πηγή:

Φωτογραφίες: Νίκος Καρανικόλας, Δανάη Κοκκινάκη//

Comments are closed.