Με φανέλα «κηδεία» και σήμα «ταρώ» ο περιφερόμενος θίασος που θέλει; να λέγεται Καλλιθέα

0
969

Ακατανόητη πραγματικά η απόφαση των ανθρώπων της ΠΑΕ που δογματικά και με αυθεντικό αμερικάνικο στυλ διέγραψαν μονοκονδυλιά την 56χρονη ιστορική διαδρομή της ποδοσφαιρικής ομάδας του Γ.Σ. Καλλιθέα μετατρέποντας την σε κάτι από θέατρο σκιών, όπως αναφέρει και στην ανακοίνωση του ο ερασιτέχνης Γ.Σ. Καλλιθέα.

Μαύρες φανέλες και με έμβλημα κάτι από κινέζικη γραφή έβαλαν φωτιά στις σχέσεις της ΠΑΕ με τον ερασιτέχνη με απρόβλεπτες μάλιστα προεκτάσεις.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Γ.Σ. Καλλιθέα Σπύρος Παπαδόπουλος σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει χαρακτηριστικά πως «…Τις ομάδες (ανά τον κόσμο) τις χαρακτηρίζουν…το όνομα , το έμβλημα και η φανέλα…»,

Ενώ παράλληλα επισημαίνει πως «…είναι η ώρα (εάν όχι τώρα πότε άραγε), να πάρουν πια επίσημη θέση όλοι όσοι ασχολούνται με την ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Δήμος , φορείς κοκ)…».

Η ανακοίνωση του ερασιτέχνη Γ.Σ. Καλλιθέα

Όπως βλέπουμε και στην επισυναπτόμενη φωτογραφία και όπως δια ζώσης παρακολουθήσαμε (ΝΑΙ … υπήρχαν φίλαθλοι – οπαδοί της αγαπημένης μας ομάδας στο γήπεδο), διεξήχθη φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ της τοπικής ομάδας της ΒΕΡΟΙΑΣ και μιας άλλης ομάδας που εμείς σαν ΚΑΛΛΙΘΕΑΤΕΣ (αλλά και οι φίλαθλοι της Βέροιας) δεν αναγνωρίσαμε , όσο και εάν πραγματικά προσπαθήσαμε πολύ, μόνο οι κάλτσες (κατά κάποιο τρόπο) θυμίζουν κάτι από ΚΑΛΛΙΘΕΑ.

Την ΚΥΡΙΑΚΗ 21/8/2022 κάποιοι προσπαθήσατε να κάνατε την κηδεία της αγαπημένης ομάδας μας… γι’ αυτό και το μαύρο στις φανέλες. Την νέα εμφάνιση και κυρίως το νέο σήμα της ομάδας σας (αυτή την καρικατούρα) και όχι της ομάδας μας… το είδαμε, θα είχαμε και την απορία να διαβάσουμε πως αυτό το έκτρωμα γράφτηκε και στο φύλλο αγώνα.

Τις ομάδες (ανά τον κόσμο) τις χαρακτηρίζουν…το όνομα , το έμβλημα και η φανέλα…επομένως αυτό το σίχαμα δεν ονομάζεται ΠΑΕ Γ.Σ ΚΑΛΛΙΘΕΑ. Επίσης πιστεύουμε ότι δεν θα αποφασίσετε να δώσετε και άλλους φιλικούς αγώνες ανά την επικράτεια με αυτά τα χαρακτηριστικά. Εάν ναι , τότε ρωτήστε τους ειδικούς στο είδος τεχνίτες του θεάτρου Σκιών πως το οργανώνουν σωστά , για να έχετε μια τέλεια περιοδεία αυτού του θιάσου. Επίσης είναι η ώρα (εάν όχι τώρα πότε άραγε), να πάρουν πια επίσημη θέση όλοι όσοι ασχολούνται με την ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Δήμος , φορείς κοκ). Εμείς σαν Σύλλογος έχουμε εδώ και πολύ καιρό ενημερώσει τους φίλους και οπαδούς μας και έχουμε κοινοποιήσει σε όλη την επικράτεια τη θέση μας.

Επίσης, σε απάντηση της δική σας καρικατούρας, ανακοινώνουμε την έναρξη διάθεσης δεκάδων αναμνηστικών του ιστορικού μας Συλλόγου (όπως κασκόλ, καπέλα, ομπρέλες, μπρελόκ, αναπτήρες, τσάντες, μαξιλάρια διακοσμητικά, στυλό και πολλά άλλα) με το γνωστό έμβλημα που όλοι οι ΚΑΛΛΙΘΕΑΤΕΣ γνωρίζουν , την τιμημένη πεντάστερη ασπίδα. 

Εμείς επενδύσαμε εκεί…εσείς που ? 

Διάθεση από τα γραφεία του ιστορικού μας Συλλόγου και σύντομα αναλυτική ενημέρωση από όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που ο Σύλλογός μας συντηρεί. Αυτό τον Σύλλογο τον διοίκησαν άνθρωποι που άφησαν το στίγμα τους και έγραψαν ιστορία. 

Το ίδιο κάνετε και εσείς…με λάθος όμως τρόπο. 

Εμείς θα είμαστε παρόντες.

ΥΓ : Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, αυτή η ομάδα με τα μαύρα ήταν ανύπαρκτη ποδοσφαιρικά. Χωρίς αρχή , μέση και τέλος. Νωρίς ακόμα θα πει κανείς και μπορεί να έχει και δίκιο. Ίσως εάν φορέστε αυτά που φορούσατε και στην περσινή χρονιά…τότε μπορεί να πάρετε τα πάνω σας, έστω και αγωνιστικά.

Comments are closed.