Με τον κ. Κάρναβο και την παράταξή του, 9 χρόνια “Η Καλλιθέα Αλλάζει”, αλλά προς το χειρότερο

0
736

Σε προεκλογική συγκέντρωση μετέτρεψε την εκδήλωση για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας 3ης Ηλικίας ο απερχόμενος Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σε ανακοίνωση της η Αριστερή Ανατρεπτική Δημοτική Κίνηση Καλλιθέας «Μια Πόλη στο Δρόμο».

Η Δημοτική Κίνηση, σύμφωνα με την ανακοίνωση της, ζητά από τον κ. Κάρναβο να δείξει «Λίγο σεβασμό στην 3η ηλικία, λίγο σεβασμό στις εκδηλώσεις του Δήμου και τα λεφτά των κατοίκων».

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση της «Μια Πόλη στο Δρόμο.

Λίγο σεβασμό στην 3η ηλικία, λίγο σεβασμό στις εκδηλώσεις του Δήμου και τα λεφτά των κατοίκων

Μη τηρώντας ούτε τα προσχήματα, ο κύριος Κάρναβος και το επιτελείο του μετέτρεψαν σε προεκλογική συγκέντρωση την χθεσινή εκδήλωση για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας 3ης Ηλικίας.

Βρήκε την ευκαιρία, ο κύριος δήμαρχος, να διαφημίσει το έργο του (το ποιο;;; ).

Μίλησε για το πρόγραμμα θερινών μπάνιων – “και μπάνια θα σας κάνουμε!” – μόνο που ξέχασε να πει ότι τα μπάνια του Δήμου αρχίζουν όταν το καλοκαίρι έχει φτάσει ήδη στην μέση του.

Μίλησε για τα “υπέροχα” ΚΑΠΗ του δήμου μας, μόνο που ξέχασε να πει ότι κάποια εξ αυτών στεγάζονται σε εντελώς ακατάλληλα κτήρια. Ότι κάποια εξ αυτών στερούνται πρόσβασης στο διαδίκτυο. Ότι δεν υπάρχει, σε καθημερινή βάση, όπως επιβάλλεται, παρουσία νοσηλεύτριας. Ότι δεν υπάρχει η αναγκαία στελέχωση με κοινωνικούς λειτουργούς, εργοθεραπευτές, ψυχοθεραπευτές κλπ.

Κάλεσε τους συγκεντρωμένους συμπολίτες μας να επισκεφτούν το “ανακαινισμένο” πάρκο της πλατείας Δαβάκη. Μήπως για να συζητήσουν με το “έξυπνο” παγκάκι του;

Εκείνο το παγκάκι που κόστισε 14.000€, ποσό που αντιστοιχεί σε συντάξεις δύο ετών;

Αντί να σιωπήσει, αναγνωρίζοντας ότι στα εννιά χρόνια της θητείας του η Καλλιθέα έγινε λιγότερο προσβάσιμη, περισσότερο εχθρική προς τα άτομα 3ης ηλικίας, τους τυφλούς, τα ΑΜΕΑ, τις εγκύους.

Με τα άθλια πεζοδρόμια, τις μπλοκαρισμένες από τραπεζοκαθίσματα οδεύσεις τυφλών, τις φραγμένες ράμπες αναπήρων, τους ανύπαρκτους δημόσιους χώρους, τις δύο μοναδικές δημόσιες τουαλέτες.

Μεγαλύτερος σεβασμός στους ηλικιωμένους συμπολίτες μας, περισσότερος σεβασμός στις πληρωμένες με τα λεφτά των κατοίκων δημοτικές εκδηλώσεις δεν θα έβλαπτε κανέναν.

Αλλιώς, όπως εν τη αφελεία του είπε ο αειθαλής αοιδός Πασχάλης, κλείνοντας το μουσικό μέρος της εκδήλωσης, “καλή επιτυχία στην παράταξη”!

Με τον κύριο Κάρναβο και την παράταξή του, εδώ και εννέα χρόνια “Η Καλλιθέα Αλλάζει”, αλλά προς το χειρότερο. Ώρα να την αλλάξουμε στ’ αλήθεια.

Comments are closed.