Με «Ρεμπετάνγκο» και Κούλουμα με Μαριώ – Καρελά κορυφώνονται οι αποκριάτικες εκδηλώσεις

Αποκριάτικο τριήμερο με ρεμπέτικο, τάνγκο,  αποκριάτικα, διαχρονικά ή μοντέρνα, swing, pop, κούλουμα με Μαριώ, Λάμπρο Καρελά και σαρακοστιανά εδέσματα περιμένουν όσους προτιμήσουν να παραμείνουν στην Καλλιθέα το τριήμερο.

Πιο αναλυτικά το τριήμερο με την τελευταία Αποκριά να μας αποχαιρετά και την Καθαρά Δευτέρα να μας ετοιμάζει για τη Σαρακοστή κορυφώνονται για φέτος οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Καλλιθέας.

Αναλυτικότερα το πρόγραμμα του τριημέρου

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023

19:30 Δημοτικό Θέατρο: «Ρεμπετάνγκο» Όταν το ρεμπέτικο συνάντησε το τάνγκο! Μουσικοχορευτική παράσταση βασισμένη στην ιδέα της Κατερίνας Κουρεντζή.

Η ψυχή του ρεμπέτικου και το πάθος του τάνγκο ενώνονται, αναδεικνύοντας το μεγαλείο της αγάπης και του έρωτα, της προδοσίας αλλά και της πραγματικής φιλίας.

Συντελεστές παράστασης:

Κατερίνα Κουρεντζή: τραγούδι – ανάγνωση κειμένων – χορός
Μαργαρίτα Πλέσσα: χορογραφίες – χορός – κείμενα.    Αριέλ Πέρεζ: χορογραφίες – χορός – τραγούδι.                 Άννα Τιανγκουνίδου: σκηνικά – κείμενα – σκηνοθεσία, Άντζη Νομικού: επικοινωνία                                                    και η ομάδα των υπέροχων μουσικών του ρεμπέτικου και του τάνγκο.

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023

12:00 Πλατεία Κύπρου: «Με κέφι και μπρίο», εορταστική ρυθμοί σε συναυλία

Νεανικό μουσικό σχήμα με αποκριάτικα και άλλα διαχρονικά ή μοντέρνα, swing, pop ή και λαϊκά τραγούδια θα χρωματίσουν και θα τονίσουν ευχάριστα την ατμόσφαιρα, δίνοντας έναν ιδιαίτερο τόνο στην πόλη μας.

ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 27 Φεβρουαρίου 2023

11:00 Πάρκο Αθλητισμού και Αναψυχής (δίπλα στο Kέντρο Πολιτισμού ΙΣΝ, Ν. Βότση 18) 

Κ Ο Υ Λ Ο Υ Μ Α   2 0 2 3

Μεγάλη Συναυλία με τη Μαριώ και τον Λάμπρο Καρελά. Η σπουδαία ρεμπέτισσα Μαριώ συναντά τον λαϊκό ερμηνευτή Λάμπρο Καρελά. Μαζί σε ένα πρόγραμμα με ρεμπέτικα, σμυρνέικα και λαϊκά, αξέχαστα, αγαπημένα τραγούδια που έγραψαν ιστορία. Παράλληλα, ο μάγος διασκεδαστής Κόκο κρατάει συντροφιά στους μικρούς μας φίλους. Γλέντι και παραδοσιακά εδέσματα για όλους, δωρεάν!

Comments are closed.