Με νίκη κατακτά τη «μοναξιά» της κορυφής

0
292

Το δεύτερο εξ αναβολής αγώνα της 8ης αγωνιστικής της Betsson Superleague 2 υποδεχόμενοι την Επισκοπή δίνουν σήμερα, Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2022, στις 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας «Γρ. Λαμπράκης» οι «κυανόλευκοι» με στόχο τη νίκη που θα τους φέρει μόνους στην κορυφή της βαθμολογίας.

Την αναμέτρηση έχουν οριστεί να διαιτητεύσουν οι Κουκούλας (Λέσβου) με βοηθούς τους κ.κ. Ψύλλο (Λέσβου), και Νίκζα (Λάρισας).

Οι φίλαθλοι που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ, και σήμερα το πρωί από τις 09:00 έως τις 12:00 από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Δημοτικό Στάδιο.

 Ακόμη στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι η δυνατότητα παρουσίας θεατών υφίσταται αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους θεατές (14 ημέρες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού) ή νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο προσκομίζοντας το Ψηφιακό Πιστοποιητικό για τον COVID-19, με εξαίρεση τους ανήλικους φιλάθλους που θα πρέπει να πληρούν τα παρακάτω κριτήρια.

Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) ετών προσκομίζουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα.

Οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό αυτοδιαγνωστικό έλεγχο (Self-Test) που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος δεν έχει πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης, δεν θα του επιτρέπεται η είσοδος στην εγκατάσταση, με εξαίρεση τους ανήλικους φιλάθλους θα πρέπει υποχρεωτικά να συνοδεύονται από εμβολιασμένους ενήλικες ή νοσήσαντες.

Κατα την είσοδο στο γήπεδο, θα γινει έλεγχος με τη χρήση ψηφιακής πλατφόρμας αναγνώρισης για πιστοποιητικά εμβολιασμού, PCR και rapid tests.

Η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική καθόλη τη διάρκεια της παραμονής του κατόχου-θεατή στο γήπεδο και τον περιβάλλοντα χώρο του.

Τα παραπάνω πρωτόκολλα ισχύουν για όλους τους τύπους εισιτηρίων του αγώνα, μεμονωμένων και διαρκείας.
 

Comments are closed.