Με “δυνατή” ατζέντα και “δυναμικές” παρουσίες συνεδριάζει απόψε 6/10 στις 19:30 το Δημοτικό Συμβούλιο

0
328

Με θέματα που αναμένεται να δημιουργήσουν δυνατές πολιτικές αντιπαραθέσεις τόσο σε ότι αφορά την Ημερήσια Διάταξη όσο και στο στάδιο των ανακοινώσεων, συνεδριάζει, δια ζώσης αλλά και με τηλεδιάσκεψη, απόψε Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021 το Δημοτικό Συμβούλιο Καλλιθέας στις 19:30 στο Δημαρχείο.

Λίγο πριν την αποψινή συνεδρίαση έχουν ανακοινώσει ότι θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Δημαρχείο Σύλλογοι Γονεων καθώς και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικων Π.Ε. Καλλιθέας – Μοσχάτου για τη δίχρονη προσχολική αγωγή καθώς και ο Σύλλογος Εργαζομενων του Δήμου Καλλιθέας για την κατάσταση που επικρατεί το τελευταίο διάστημα στους βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου λόγω έλλειψης προσωπικού.

Στη “δυνατή” ατζέντα της Ημερήσιας Διάταξης υπάρχει ακόμη η συζήτηση για το συνέδριο της Κ.Ε.Δ.Ε. που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη, το Επιχειρησιακό Σχέδιο του Δήμου Καλλιθέας για το 2020 – 2023, ο Καθορισμός Ενιαίου Ανταποδοτικού Τέλους, ο Φόρος Ηλεκτροδοτούμενων Χώρων, η Μείωση δημοτικών τελών καθαριότητας σε ευπαθείς κοινωνικά και οικονομικά ομάδες καθώς και η ψήφιση του ορισμού των νέων προέδρων, αντιπροέδρων και μελών των Διοικητικών Συμβουλίων στον Οργανισμό Παιδικής Αγωγής και Άθλησης “Γιαννης Γαλλος” καθώς και στις Δημοτικές Επιχειρήσεις ΔΑΕΚ και ΔΗΚΕΚ.

Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ & ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Σας καλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα διεξαχθεί δια ζώσης στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και με τηλεδιάσκεψη (εφόσον δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις για συμμετοχή όλων των μελών δια ζώσης) την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 19:30, βάσει του άρθ. 74 του Ν. 4555/2018 και του άρθρου 9 του Κανονισμού Λειτουργίας του Δ.Σ., με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ

1. Συζήτηση και διατύπωση θέσεων για το επικείμενο συνέδριο της Κ.Ε.Δ.Ε.

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ

ΘΕΜΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

2. Κατάρτιση του Επιχειρησιακού Σχεδιασμού του Δήμου Καλλιθέας 2020-2023 Α’ φάση και εισήγηση του στο Δημοτικό Συμβούλιο για την έγκρισή του.

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ

ΘΕΜΑΤΑ Δ/ΝΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

3. Καθορισμός Ενιαίου Ανταποδοτικού Τέλους, έτους 2022.

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ

4. Φόρος Ηλεκτροδοτούμενων Χώρων (ΦΗΧ) για το έτος 2022.

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ

5. Μείωση δημοτικών τελών καθαριότητας σε ευπαθείς κοινωνικά και οικονομικά ομάδες για το έτος 2022.

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ

6. Ορισμός μελών Δ.Σ. του Ν.Π. Οργανισμός Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «Γιάννης Γάλλος».

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ

7. Ορισμός μελών Δ.Σ. της επιχείρησης με επωνυμία «Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Καλλιθέας».

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ

8. Ορισμός μελών Δ.Σ. της Μονομετοχικής Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας Καλλιθέας.

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ

ΘΕΜΑ ΑΥΤΟΤΕΛΟΥΣ ΤΜ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

9. Έγκριση Σ.Ο.Α.Π. στους Δήμους Καλλιθέας, Παλαιού Φαλήρου, Αλίμου στο πλαίσιο αναθεώρησης της Στρατηγικής ΟΧΕ-ΒΑΑ, που θα υποβληθεί στο Ε.Π. Περιφέρειας Αττικής 2021-2027.

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ

ΘΕΜΑ ΓΡ. ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

10. Παράταση δωρεάν παραχώρησης χρήσης προσφυγικού ακινήτου επί της οδού Μ. Ασίας αρ. 3 στην Καλλιθέα, σε οικονομικά αδύνατο δημότη.

Comments are closed.