Με Αποκριάτικη παρέλαση & «Ανθισμένες Μανόλιες» γιορτάζει την 2η αποκριά η Καλλιθέα

0
937

Αποκριά σημαίνει διασκέδαση, χορός μεταμφιεσμένων, τραγούδια, χαρτοπόλεμος και σερπαντίνες με μικρούς και μεγάλους να γίνονται ένα.

Ο Δήμος Καλλιθέας σήμερα, Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023 έχει «ντύσει» με αποκριάτικη διάθεση το κέντρο της πόλης καθώς από τις 12:00 το μεσημέρι βρίσκεται σε εξέλιξη η μεγάλη αποκριάτικη παρέλαση και το ξέφρενο πάρτι που κάτω από τη μουσική του DJ χαρίζουν ξέγνοιαστες αποκριάτικες στιγμές σε όλους μετά από τις υγειονομικές περιπέτειες των τελευταίων δύο χρόνων.

Η Κυριακάτικη αποκριά δεν σταματά στην παρέλαση μεταμφιεσμένων και το πάρτι καθώς το βράδυ της Κυριακής στις 20:00 στο Δημοτικό Θέστρο Καλλιθέας το Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Καλλιθέαςθα παρουσιάσει σε διασκευή, σκηνοθεσία, και μουσική επένδυση του Γιώργου Γαλάντη τις «Ανθισμένες Μανόλιες».

 Σε μια μικρή πόλη της Πολιτείας της Λουιζιάνα, η Τρούβη Τζόουνς διατηρεί κομμωτήριο στο γκαράζ του σπιτιού τους. Η περιορισμένη και σταθερή πελατεία έχει κάνει στέκι το κομμωτήριο όχι μόνο για λόγους καλλωπισμού αλλά και κοινωνικής συνεύρεσης.

Διασκευή, Σκηνοθεσία, μουσική επένδυση: Γιώργος Γαλάντης.

Διανομή: Τρουβύ η Σοφία Μανασίδου, Αννέλη Σπυριδούλα Ματσιμάνη, Κλαίρη η Ρόζα Αργυρούδη, Σέλμπη η Τάνια Καραϊσκου, Μαλύν η Κατερίνα Μανασάκη, Τζούντη η Ευαγγελία Κυριακίδου, Γουίζερ η Ιουλία Καστρίτση και Ρόκη ο Κώστας Γιαννατσής.


Comments are closed.