Μάριος Μπίλιος: Ο κόσμος της ομάδας να είναι σίγουρος ότι κάναμε ότι καλύτερο ήταν δυνατό για το μέλλον της

0
665

Στο soccerlive.gr έκανε δηλώσεις ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Καλλιθέα Μάριος Μπίλιος ο οποίος μεταξύ άλλων θέλοντας να καθησυχάσει τους φιλάθλους των «κυανόλευκων» ανέφερε πως «…Ο κόσμος της ομάδας να είναι σίγουρος ότι κάναμε οτι καλύτερο ήταν δυνατό για το μέλλον της. Μετά τη διοίκηση του Νίκου Σαλευρή η ομάδα πέρασε πολλές διοικητικές περιπέτειες και είναι λογικό να υπάρχει επιφύλαξη απο τους φιλάθλους αλλά να είναι σίγουροι ότι και μεις πρώτα οπαδοί της είμαστε και μετά παράγοντες και αυτό όσοι ήταν κοντά στην ομάδα το ξέρουν καλά…».

Ο κ. Μπίλιος ακόμη ενημέρωσε μέσω του soccerlive.gr ότι οι συζητήσεις με το «γκρουπ» του νέου αφεντικού του της ΠΑΕ κ. Μπάρογοουέϊ έχουν καταλήξει σε συμφωνία και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν και οι επίσημες ανακοινώσεις. 

Συνεχίζοντας ο κ. Μπίλιος αναφέρθηκε και σε συνάντηση που είχαν ο ίδιος με τον έτερο αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Αγγελή Μπούτα με το δήμαρχο Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβο τις προηγούμενες ημέρες  όπου έγινε ενημέρωση για τις κινήσεις που έχουν γίνει τονίζοντας πως άμεσα θα υπάρξει και νέα συνάντηση για να παρουσιαστεί αναλυτικά ο σχεδιασμός και το πλάνο για την μετέπειτα πορεία της ομάδας.

Σύμφωνα ωστόσο με πληροφορίες ο δήμαρχος Καλλιθέας ζήτησε κυρίως να ενημερωθεί αν υπάρχει plan B στην περίπτωση που ο νέος επενδυτής δεν ανταποκριθεί στα όσα περιμένουν ή στα όσα έχουν συμφωνηθεί.

Συνεχίζοντας ο κ. Μπίλιος έκανε σαφές ότι και οι τρεις άνθρωποι που έτρεξαν την ομάδα την τελευταία δύσκολη τριετία (Παπαδόπουλος – Μπίλιος – Μπούτας) θα παραμείνουν κοντά στην Καλλιθέα. –

Παράλληλα αποκάλυψε πως ο νέος προπονητής της ομάδας  Λεωνίδας Βόκολος στον αρχικό του σχεδιασμό δεν περιλαμβάνει πολλούς από τους υπάρχοντες παίκτες, τονίζοντας ότι  «…αυτή η καθυστέρηση της τελικής συμφωνίας είναι το μόνο δυσάρεστο γεγονός και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε ενα κορμό 13-14 ποδοσφαιριστών που μάλλον δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα αλλά θα τους συνδέει πάντα η επιτυχία δυο συνεχόμενων ανόδων σε ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες και θεωρώ ότι η εκτίμηση αυτή είναι αμοιβαία.

πηγή:

Comments are closed.