Μάριος Μπίλιος : Αποκαλυπτικός για όλα στο sportcyclades-soccerlive.gr και στο Κυριάκο Παντζαρίδη…(vid)

Ο αντιπρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδος της Καλλιθέας Μάριος Μπίλιος παραχώρησε χθες συνέντευξη στο sportcyclades-soccerlive.gr και στο Κυριάκο Παντζαρίδη μιλώντας για όλους και για όλα.

Σε γενικές γραμμές ο Μάριος Μπίλιος ανέφερε :

Περσινή χρονιά : Η Καλλιθέα διοικητικά ήταν μετέωρη, ο Σπύρος Παπαδόπουλος έδωσε τα πάντα προσπαθώντας να την κάνει να σταθεί στα πόδια της.

Πως ασχολήθηκε διοικητικά με την Καλλιθέα : Είμαι γέννημα θρέμμα Καλλιθεάτης και πάντα είχα ένα δέσιμο με την ομάδα της. Έτσι όταν μου ζητήθηκε από τον Σπύρο Παπαδόπουλο δέχθηκα να βοηθήσω.

Σπύρος Παπαδόπουλος : Ο Σπύρος αγαπάει πολύ την Καλλιθέα. Βγήκε μπροστά στα δύσκολα.

Άγγελος Μπούτας : Ο Άγγελος είναι φίλος μου. Όταν του ζήτησα να βοηθήσει δέχθηκε αμέσως. Η συνεισφορά του είναι μεγάλη. Αν ο ίδιος το θελήσει θα αποτελέσει το μέλλον της Καλλιθέας και διοικητικά και οικονομικά.

Πέρυσι ή φέτος καλύτερα : Ζυγίζοντας τις καταστάσεις θα έλεγα πως η περσινή χρονιά ήταν πιο σημαντική. Η ομάδα σώθηκε κυριολεκτικά την τελευταία αγωνιστική.

Νίκος Παντέλης : Ο κόουτς είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο της Καλλιθέας. Η απόφαση απομάκρυνσης του ήταν κοινή, όλων μας. Ο ίδιος τα έβαλε μαζί μου, δεν τον κακολογώ, συμβαίνουν αυτά. Δεν αποκλείω στο μέλλον να συνεργαστούμε και πάλι.

Λουκάς Καραδήμος : Έχει το πρώτο λόγο για ανανέωση της συνεργασίας μας. Ακόμη είναι όμως νωρίς για να πούμε κάτι. Το ίδιο ισχύει και για τους παίκτες.

Βαγγέλης Σταυρακόπουλος : Έχω μεγάλη εκτίμηση στη δουλειά που κάνει στις ομάδες. Έχω συνεργαστεί στο παρελθόν μαζί του.

Ματθαίος Μαρουκάκης : Έχουμε ιδιαίτερη σχέση. Για εμένα είναι ο καλλίτερος μας παίκτης.

Γ´ Εθνική 5ος Όμιλος : Ο πιό δύσκολος όμιλος της κατηγορίας. Είναι ο όμιλος των ισχυρών.

Β´ Εθνική : Δύσκολη η επόμενη χρονιά. Θα χρειαστούμε επενδυτές και την βοήθεια του Δήμου Καλλιθέας. Θα πρέπει να γίνουμε και πάλι ΠΑΕ, θα πρέπει να υπογράψουμε συμβόλαια με τους παίκτες. Είναι μεγάλο το οικονομικό άνοιγμα.

ΠΑΕ Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ : Υπάρχουν εκκρεμότητες της ομάδος ως ΠΑΕ. Προσπαθούμε να βρούμε λύσεις. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος έχει κάνει αρκετές ενέργειες. Είμαστε σε καλό δρόμο.

Αναδιάρθρωση Κατηγοριών : Πιστεύω πως είναι σωστό να γίνουν. Αν όμως οι ομάδες δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις, καλό θα ήταν να αποχωρούν. Να μην επιτραπεί εξ αιτίας τους να γίνεται το πρωτάθλημα φαρσοκωμωδία.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: Ως Μάριος Μπίλιος δεν θα ήθελα να παίζει στο γήπεδο μας. Σέβομαι όμως την απόφαση της Δημοτικής Αρχής. Ο Εθνικός όμως ως φιλοξενούμενος δεν σέβεται την έδρα που του έχει παραχωρηθεί.

Συγχωνεύσεις Ομάδων : Είμαι υπέρ των συγχωνεύσεων των Ομάδων. Δεν αντέχουν οι πόλεις να έχουν 5 και 6 ομάδες. Πιστεύω πως βρισκόμαστε στο τέλος των πολλών ομάδων.

Ακαδημία Ποδοσφαίρου : Χωρίς ακαδημίες δεν έχεις μέλλον. Ξεκινούμε νέα μεγάλη και σοβαρή προσπάθεια αναδιοργάνωσης και αναβάθμισης των Ακαδημιών μας. Θέλουμε οι ακαδημίες μας να έρθει η στιγμή που θα τροφοδοτούν την πρώτη ομάδα.


Comments are closed.