Μάης Κωνσταντινίδης ο εκλεκτός – «Ραντεβού στο γήπεδο» έδωσε ο νέος coach

Το Μάη Κωνσταντινίδη επέλεξε ο Π.Ο.Κ. Έσπερος για αντικαταστάτη του Αλέκου Δάγλα στην τεχνική ηγεσία του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Συλλόγου.

Σε ότι αφορά τη συνεργασία, σύμφωνα με την ανακοίνωση, με τον  έμπειρο coach αρχικά αναφέρεται ότι θα είναι στο τιμόνι της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Μάης Κωνσταντινίδης είχε βρεθεί και πάλι στον πάγκο των «κυανόλευκων» το 2012 όταν πέτυχε την άνοδο από την Β‘ στην ΑΕΣΚΑΝΑ και τη συμμετοχή στο Final Four του Κυπέλλου της Ένωσης.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση του Π.Ο.Κ. ΕΣΠΕΡΟΣ 

Η διοίκηση του ΠΟΚ Έσπερος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει τη συμφωνία της με τον Μάη Κωνσταντινίδη, ο οποίος αναλαμβάνει χρέη προπονητή στην ομάδα μπάσκετ των ανδρών, τουλάχιστον ως το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Γνωρίζοντας πρόσωπα και πράγματα στον Σύλλογο, ο έμπειρος κόουτς επιλέχθηκε από την επιτροπή μπάσκετ ως ο καταλληλότερος προκειμένου να γίνει η μετάβαση στην επόμενη ημέρα του τμήματος.

Ο Μάης Κωνσταντινίδης είχε βρεθεί στο ίδιο πόστο πριν από μια 10ετία, όταν και σε μια επιτυχημένη θητεία τεσσάρων ετών πανηγύρισε αφενός την άνοδο από τη Β’ στην Α’ ΕΣΚΑΝΑ αφετέρου τη συμμετοχή στο Final Four του Κυπέλλου.

Προηγουμένως είχε δουλέψει στον Φάρο Κερατσινίου, ενώ έκτοτε εργάστηκε σε διάφορες ομάδες (Ηλιούπολη, Άρης Νικαίας, Χαλκίδα, Δάφνη Δαφνίου) εξελίσσοντας σταδιακά την καριέρα του.

Μέχρι το καλοκαίρι του 2022 ήταν επικεφαλής του τεχνικού τιμ του Αμύντα, από τον οποίο αποχώρησε ύστερα μια διετία στην Α2 με παράσημο δύο άνετες παραμονές μέσω της έβδομης και της όγδοης θέσης αντίστοιχα.

Μάης Κωνσταντινίδης: «…Ιδιαίτερη χαρά που επιστρέφω…»

Στις πρώτες του δηλώσεις ο νέος προπονητής ανέφερε: “Είναι ιδιαίτερη η χαρά μου που επιστρέφω σε μια ομάδα με την οποία με συνδέουν πάρα πολλές όμορφες αναμνήσεις. Είμαι εδώ για να συνεχίσω ό,τι καλό υπάρχει ήδη και να βελτιώσω όσα χρειάζεται για να πετύχουμε τους κοινούς στόχους μας με τη διοίκηση του ΠΟΚ.

Έχουμε λίγο χρόνο να βρεθούμε με τους παίκτες και να γνωριστούμε καλά πριν από το πρώτο ματς για το 2023. Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, τα υπόλοιπα θα τα πούμε γήπεδο. Διότι στο τέλος της ημέρας το αποτέλεσμα είναι αυτό που μάς κρίνει.

Χρόνια πολλά και Καλή Πρωτοχρονιά σε όλους”.

Γιάννης Μοσχόπουλος : « Η άμεση ανταπόκρισή του αποδεικνύει την πίστη του στο σχέδιο της διοίκησης…»

Εκ μέρους της διοίκησης τον κ. Κωνσταντινίδη καλωσόρισε ο Γεν. Αρχηγός του τμήματος Γιάννης Μοσχόπουλος ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε ότι «Καλωσορίζουμε τον Μάη Κωνσταντινίδη, έναν δικό μας άνθρωπο, στον Έσπερο και του ευχόμαστε καλή τύχη στην αποστολή που l ‘ ανέλαβε στα μέσα της σεζόν. Η άμεση ανταπόκρισή του αποδεικνύει την πίστη του στο σχέδιο της διοίκησης”.

Comments are closed.