Μάης Κωνσταντινίδης: «Η ομάδα πέτυχε τους στόχους της»

Στο πόσο ευτυχισμένος νιώθει για την σεζόν που είχε η ομάδα του, στάθηκε ο προπονητής του Έσπερου Καλλιθέας, Μάης Κωνσταντινίδης στις δηλώσεις του μετά την λήξη της αναμέτρησης, αναφέροντας τα εξής:

ρεπορτάζ    Κωνσταντίνος  Αγγελόπουλος

Για το ματς: ΄Είχαμε σοβαρά προβλήματα από το πρώτο ημίχρονο με τα φάουλ, είχαμε υπερφόρτωση των ψηλών μας με φάουλ. Κάποια στιγμή αυτό οδήγησε στο να έχουμε αποβολές 4-5 αποβολές, δηλαδή φτάσαμε στο σημείο να κινδυνεύουμε να μην συμπληρώνουμε 5αδα γιατί είχαμε έρθει και με την έλλειψη του Αδαμόπουλου κι εκεί μεγάλωσε η διαφορά. Αλλά ήταν ένα παιχνίδι το οποίο δεν είχε βαθμολογικό κίνητρο».

Για τη σεζόν: «Η ομάδα πέτυχε τους στόχους της από την προηγούμενη εβδομάδα πλήρως. Μπορεί να τελειώσαμε (σ.σ. τη σεζόν) με ήττα αλλά είμαστε μία ομάδα η οποία… εγώ τουλάχιστον αυτό είπα και στα παιδιά, πως αισθάνομαι περήφανος για την προσπάθεια τους. Αν απομονώσουμε την βαθμολογία του δεύτερου γύρου, που αν δεν κάνω συγκλονιστικό λάθος, είμαστε δεύτεροι πίσω από τον Πανιώνιο, ουσιαστικά είναι ένα πρωτάθλημα για εμάς. Πέρα από το κομμάτι των αποτελεσμάτων, το σημαντικό είναι ότι ήταν ένας γύρος που έζησα την ομάδα και το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ προπονητικά. Ήταν μια τρομερή παρέα, είχε φοβερή ισορροπία στους ρόλους της και αυτό κατορθώσαμε να το βγάλουμε και στο γήπεδο, οπότε κλείνει η χρονιά και είμαστε ευτυχισμένοι – όχι απλά ευχαριστημένοι- αλλά ευτυχισμένοι. Μακάρι, διοικητικά ο Έσπερος να συνεχίσει έτσι όπως είναι και να προσπαθήσει να κάνει το βήμα παραπάνω».

Comments are closed.