Λ. Λασκαρίδης: Η ομάδα μας ονομάζεται Γ.Σ. Καλλιθέα και οποιαδήποτε άλλη συζήτηση δεν μας αφορά

0
584

Με αφορμή δημοσιεύματα που αφορούν προτεινόμενες αλλαγές στην ποδοσφαιρική ομάδα της πόλης μας, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΤΩΡΑ Καλλιθέα», αντιδήμαρχος Πολιτισμού και ΚΕΠ Λάζαρος Λασκαρίδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Για την ενεργή ποδοσφαιρική οικογένεια της Καλλιθέας, εκείνη που ακολουθεί την ομάδα μας όχι μόνο όταν βρίσκεται στις επαγγελματικές κατηγορίες, αλλά κι όταν κινδυνεύει να υποβιβαστεί στις τοπικές, ορισμένες ιδέες είναι αδιαπραγμάτευτες: Η ονομασία της, το γήπεδό της (το γνωστό τοις πάσι Ελ Πάσο) και το έμβλημα της.

Η ομάδα μας ονομάζεται Γ.Σ. Καλλιθέα, αγωνίζεται στο Δημοτικό Στάδιο «Γρηγόρης Λαμπράκης» και το σήμα της είναι τα πέντε αστέρια, που προέρχονται από τους πέντε συλλόγους της πόλης μας, οι οποίοι συνενώθηκαν για να φέρουν το τοπικό μας ποδόσφαιρο εκεί που του αρμόζει.

Οποιαδήποτε άλλη συζήτηση δεν μας αφορά διότι «το όνομά μας είναι η ψυχή μας» και το άθλημα αποτελεί κυρίαρχο συναίσθημα για όλους εμάς. Για το χθες, το σήμερα αλλά και το αύριο της πόλης μας.

Κι όπως ακούγεται στον ύμνο μας «από το ’66 ως το 3006»!

Comments are closed.