Λ. Λασκαρίδης: «Αποχαιρέτισε» το «Θέατρο της Δευτέρας» καλωσορίζοντας το «Πολιτιστικό Καλοκαίρι» 2022

0
458

Τις θερμές του ευχαριστίες για την προσέλευση των κατοίκων της πόλης στις παραστάσεις του 3ου χρόνου του μεγάλου θεσμού του Δήμου «Το Θέατρο της Δευτέρας στην Καλλιθέα», απηύθυνε με αναρτήσεις του, στους προσωπικούς λογαριασμούς του στα social media, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών Λάζαρος Λασκαρίδης.

Στις αναρτήσεις αυτές, προχωρά και σε προαγγελία των επόμενων πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Καλλιθέας, αιχμή των οποίων θα αποτελέσει το γιγαντιαίο, όπως το χαρακτηρίζει «Πολιτιστικό Καλοκαίρι και Φθινόπωρο 2022».

Το πλήρες κείμενο των αναρτήσεών του, έχει ως εξής:

«Ως αρμόδιος αντιδήμαρχος αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τις Καλλιθεάτισσες και τους Καλλιθεάτες που αγκάλιασαν και τη φετινή χρονιά το μεγάλο θεσμό του Δήμου μας «Το Θέατρο της Δευτέρας στην Καλλιθέα».

Εγκαινιάζοντας πριν από τρία χρόνια, με τον δήμαρχο Δημήτρη Κάρναβο, αυτό το φιλόδοξο εγχείρημα, ήμασταν σίγουροι για την επιτυχία του αλλά δεν μπορούσαμε να συλλάβουμε το μέγεθος της.

Κάθε Δευτέρα και δεδομένων των αυστηρών υγειονομικών μέτρων, το Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας ήταν ασφυκτικά γεμάτο ενώ τα σχόλια όλων των θεατών ήταν επαινετικά για την ποιότητα των παραστάσεων.

Δεν δίδουμε ραντεβού για τον επόμενο Φεβρουάριο για τον 4ο χρόνο του θεσμού «Το Θέατρο της Δευτέρας στην Καλλιθέα», διότι τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθούν άλλες 6 πολιτιστικές εκδηλώσεις ενώ στα μέσα Ιουνίου (λεπτομέρειες το αμέσως προσεχές διάστημα) ξεκινά το γιγαντιαίο καθημερινό πρόγραμμα του Δήμου Καλλιθέας «Πολιτιστικό Καλοκαίρι και Φθινόπωρο 2022».

Comments are closed.