Λ. Βόκολος: Δικαιούμαστε κάτι παραπάνω – Συνεχίζουμε, υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη

0
415

Ο προπονητής των «κυανόλευκων» Λεωνίδας Βόκολος αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με το Λεβαδειακό, μιλώντας στην ΕΡΤ 3 ανάφερε τα εξής:

«Δικαίωσε νομίζω το χαρακτηρισμό ντέρμπι. Βρέθηκαν αντιμέτωπες δύο πολύ καλές ομάδες στο πρωτάθλημα, με μία παρουσία, θεωρώ, σταθερή και σοβαρή και οι δύο.

Νομίζω ότι έγινε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά και των δύο ομάδων, από κει και πέρα σε ό,τι αφορά τη δική μας ομάδα θεωρώ ότι είχαμε πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο, νομίζω ότι δικαιούμαστε κάτι παραπάνω εκεί. Κάναμε δυο τρεις φάσεις οι οποίες ήταν πραγματικά αξιόλογες και θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει το παιχνίδι αλλά το ποδόσφαιρο αυτό είναι.

Συνεχίζουμε, υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα, το έχω πει πολλές φορές, πάμε παιχνίδι με παιχνίδι ξεχνάμε αυτό και πάμε στο επόμενο. Υπάρχουν ακόμα 10 ομάδες και όπως καταλαβαίνετε δεν έχει κριθεί ακόμα τίποτα.

Η διεκδίκηση της πρώτης θέσης αλλά και οι πρώτες θέσεις γενικά είναι ακόμα ανοιχτές,  άρα λοιπόν χρειάζεται σοβαρότητα πάρα πολύ δουλειά από την πλευρά τη δικιά μας. Να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μας για άλλη μία φορά για την προσπάθεια που έχουν κάνει σε συνθήκες, το έχω ξαναπεί πάλι,  πολύ δύσκολες με παιχνίδια Κυριακή Τετάρτη Κυριακή συνέχεια που είναι πολύ δύσκολο όχι μόνο για μας αλλά για όλες τις ομάδες να ανταπεξέλθουν.

θεωρώ λοιπόν τους αξίζουν συγχαρητήρια για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν».

Comments are closed.