Λεωνίδας Βόκολος: «Δικαιούμασταν 2 – 3 γκολ σύμφωνα με τις ευκαιρίες που κάναμε»

Οι δηλώσεις του προπονητή της Καλλιθέας Λεωνίδα Βόκολου αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης των «κυανόλευκων» με την Επισκοπή στο Ρέθυμνο.

“Ήταν ένα ματς που είχε ένταση, γενικά έγινε ένα πολύ ωραίο παιγνίδι. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων για το ωραίο θέαμα που προσέφεραν και για την προσπάθεια που έκαναν.
Όσον αφορά τη δική μας ομάδα, δεν είμαστε ικανοποιημένοι. Θέλαμε κάτι παραπάνω από αυτό το ματς. Σίγουρα δικαιούμασταν 2-3 γκολ σύμφωνα με τις ευκαιρίες που κάναμε στο α’ ημίχρονο αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο.
Στο β’ ημίχρονο ευτυχήσαμε να προηγηθούμε πετυχαίνοντας ένα γκολ με τυχερό τρόπο από κόρνερ όπως και η Επισκοπή σκόραρε με έναν παρόμοιο τρόπο. Ήταν όμως μια δύσκολη προσπάθεια σ΄ένα δύσκολο γήπεδο, με δύσκολες καιρικές συνθήκες. Συνεχίζουμε και πάμε παρακάτω γιατί έχουμε και το ματς με τη Λειβαδιά που είναι πολύ σημαντικό για μας.”

Ερωτηθείς για την ομάδα του και την πορεία που έχει σ’ αυτό το πρωτάθλημα, ο κ. Βόκολος τόνισε: 

“Σε μια διάρκεια ενός χρόνου υπάρχει μια περίοδος όπου μπορεί να υπάρξει πτώση στην απόδοση. Εμείς αυτή την περίοδο την περάσαμε, Όπως ξέρετε, το συγκεκριμένο πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο για όλες τις ομάδες με αγώνες, Κυριακή – Τετάρτη – Κυριακή. Εμείς ξεκινήσαμε έχοντας μια νέα ομάδα με 27 καινούριους ποδοσφαιριστές. Χρειάζεται χρόνος, χρειάζεται πολλή δουλειά και νομίζω ότι αυτό έχει φανεί. Η προσπάθεια έχει γίνει. Στο 80-90% των αγώνων που έχουμε δώσει, έχουμε παρουσιαστεί, αν όχι ποιοτικοί, σίγουρα σοβαροί. Η σοβαρότητα είναι το στοιχείο που μας χαρακτηρίζει… Να είμαστε ομάδα και σίγουρα να ξέρουμε τί ζητάμε στο γήπεδο. Σαφώς και υπάρχουν μεταπτώσεις σε όλες τις ομάδες στον κόσμο. Αυτό που πρέπει να κάνουμε στη δουλειά μας είναι να διαχειριζόμαστε τις άσχημες εμφανίσεις, να διορθώνουμε τα λάθη μας και να προχωράμε παρακάτω κάνοντας την ομάδα όσο πιο ανταγωνιστική γίνεται από παιγνίδι σε παιγνίδι.”

Comments are closed.