“Λαϊκή Συσπείρωση” Καλλιθέας: Καταγγελία για τον “έλεγχο” στην Εργατική Λέσχη

0
294

Η δημοτική παράταξη “Λαϊκή ΣυσπείρωσηΚαλλιθέας προχώρησε σε καταγγελία κατά της κυβέρνησης για τον “έλεγχο” που πραγματοποίησε η ασφάλεια με το πρόσχημα της λειτουργίας χαρτοπαιχτικής λέσχης.

 Αναλυτικά η καταγγελία

Η  Λαϊκή  Συσπείρωση Καλλιθέας καταγγέλλει  την προσπάθεια της Ασφάλειας, να πραγματοποιήσει έλεγχο στα γραφεία της Εργατικής λέσχης Καλλιθέας στις 28/3, και μάλιστα με το πρόσχημα της δήθεν  λειτουργίας χαρτοπαιχτικής λέσχης.

Δεν ανεχόμαστε τους κατασταλτικούς μηχανισμούς του κράτους μέσα σε σωματεία, συλλόγους, σε κοινωνικούς και  μαζικούς φορείς.  Αν θεωρούν πως θα μας φοβίσουν είναι γελασμένοι!

Η Κυβέρνηση της ΝΔ  αντί να πάρει  μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας με την θωράκιση του δημόσιου συστήματος υγείας και την προστασία των λαϊκών στρωμάτων που πλήττονται, αυξάνει την καταστολή και τον αυταρχισμό, σε βάρος των εργαζομένων και της νεολαίας που αντιστέκονται .

Απέναντι στη βαρβαρότητα της πολιτικής τους, δυναμώνουμε τον οργανωμένο αγώνα για τα δικαιώματα μας, για την ζωή που μας αξίζει!

Comments are closed.