“Λαϊκή Συσπείρωση” Καλλιθέας: Αντιπαλεύουμε κάθε μορφή βίας. Συμπαράσταση στη Σοφία Μπεκατώρου

0
442

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις μετά τις καταγγελίες της Ολυμπιονίκη Σοφίας Μπεκατώρου για σεξουαλική κακοποίηση, τόσο σε πολιτικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο. Πολιτικοί φορείς, αθλητικοί παράγοντες, κοινωνικές οργανώσεις ο ένας μετά τον άλλο προχωρούν σε δηλώσεις συμπαράστασης προς την Ολυμπιονίκη καταδικάζοντας ταυτόχρονα το γεγονός.

Η “Λαϊκή ΣυσπείρωσηΚαλλιθέας εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή τις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου επισημαίνοντας ότι είναι ενάντια σε κάθε μορφή βίας δηλώνοντας παράλληλα την συμπαράσταση της στην αθλήτρια του Ναυταθλητικού Ομίλου Καλλιθέας – Τζιτζιφιών (ΝΟΤΚ).

Η Ανακοινωση της “Λαϊκής Συσπείρωσης” Καλλιθέας


Με αφορμή της καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου για σεξουαλική κακοποίηση της από παράγοντα της ΕΙΟ,  θέλουμε να δηλώσουμε ότι είναι δεδομένη η συπαράστασή μας προς την ολυμπιονίκη μας, η οποία επί σειρά ετών υπήρξε αθλήτρια του Ναυταθλητικού Ομίλου Καλλιθέας – Τζιτζιφιών και ότι καταδικάζουμε απερίφραστα οποιοδήποτε μορφή βίας και κακοποίησης σε βάρος των γυναικών. 

Αντιπαλεύουμε κάθε πράξη βίας, σεξουαλική, σωματική λεκτική ή ψυχολογική, που αποτελούν συχνό φαινόμενο της “σύγχρονης”  εκμεταλλευτικής κοινωνίας και συναντάμε είτε στο χώρο του αθλητισμού, είτε του πολιτισμού, της εκπαίδευσης ή στους χώρους εργασίας. Θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα όλων των γυναικών και να αγωνιζόμαστε για τη ουσιαστική ισοτιμία και την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών τους. 

Καλλιθέα 19/1/2021

Comments are closed.