Τετάρτη 4/10 στην πλ. Δαβάκη η Λαϊκή απάντηση στους εκλεκτούς των κυβερνήσεων των αστικών κομμάτων

0
1198

Με αμείωτη ένταση καθημερινά οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Καλλιθέα με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Βακαλόπουλο περιόδευσαν και στα τρία Κοινοτικά Διαμερίσματα της Καλλιθέας.

Πιο συγκεκριμένα οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» συζήτησαν τόσο με τους πολίτες όσο με αθλητικούς συλλόγους, επαγγελματίες, εργαζόμενους  και ανθρώπους της τρίτης ηλικίας ενημερώνοντας τους για την ανάγκη μιας ηχηρής απάντησης, μέσω των αυτοδιοικητικών εκλογών, στην αντιλαϊκή πολιτική και στους τοπικούς εκφραστές τους.

Συγκέντρωση στην Πλατεία Δαβάκη

Στην ανάγκη να υπάρξουν εκλεγμένοι σύμβουλοι και Δημοτική αρχή που θα αγωνίζεται με το λαό και για τη ζωή που του ανήκει θα αναφερθούν και οι κεντρικοί ομιλητές Εύη Γεωργιάδου ,υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος, και Γιάννης Βακαλόπουλος, υποψήφιος Δήμαρχος Καλλιθέας στην συγκέντρωση που διοργανώνει η «Λαϊκή Συσπείρωση» την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023 στην Πλατεία Δαβάκη στις 19:30.

Στην συγκέντρωση θα απευθύνει χαιρετισμό το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κ.Κ.Ε. και Βουλευτής Νοτίου Τομέα Χρήστος Κατσώτης

Comments are closed.