Κ. Ασκούνης: Όχι στην καταστροφή του ελάχιστου πράσινου της πόλης

Τη συμμετοχή των πολιτών στο κάλεσμα των κατοίκων, της οδού Μεγαλουπόλεως 41, στο παρκάκι όπου πρόκειται να τοποθετηθούν αίθουσες ΠΡΟΚΑΤ για την εξυπηρέτηση των αναγκών της δίχρονης προσχολικής εκπαίδευσης, ζητά με ανακοίνωση του ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Καλλιθέας Κώστας Ασκούνης.

Ο πρώην δήμαρχος Καλλιθέας παράλληλα, σύμφωνα με την ανακοίνωση, καταγγέλει την ενέργεια του αντιδημάρχου Καλλιθέας Γιώργου Κυριακόπουλου να καλέσει την αστυνομία προκειμένου να συλλάβει όσους προσπάθησαν να αποτρέψουν τις εργολαβικές εργασίες στο συγκεκριμένο χώρο.

Τέλος ο κ. Ασκούνης κάνει λόγο για πρακτικές του δημάρχου Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβου οι οποίες, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει, έχουν καταδικαστεί στη συνείδηση των πολιτών.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Ασκούνης αναφέρει:

Για ακόμη μία φορά ο Δήμαρχος εφαρμόζει πρακτικές άλλων εποχών, που έχουν καταδικαστεί στη συνείδηση των πολιτών για να κάμψει την αντίσταση των κατοίκων.

Ο κ. Κάρναβος κάλεσε ξανά την Αστυνομία όταν οι κάτοικοι υπερασπίστηκαν το παρκάκι της οδού Μεγαλουπόλεως 41.

Χθες το πρωί, και εν όψει της αργίας της Πρωτομαγιάς, ο εργολάβος με ένα μεγάλο εκσκαφέα μπήκε στο παρκάκι για να τοποθετήσει τις ΠΡΟΚΑΤ αίθουσες των Νηπιαγωγείων.

Οι πολίτες αντέδρασαν και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κάλεσε την Αστυνομία για να συλλάβει και να στείλει στο ΑΥΤΟΦΩΡΟ, όπως έλεγε, τους κατοίκους που αντιδρούσαν.

Η ψυχραιμία των κατοίκων απέτρεψε τα χειρότερα και το συνεργείο απομακρύνθηκε.

Ο κ. Κάρναβος είχε 4 ολόκληρα χρόνια να κατασκευάσει σύγχρονα και ασφαλή Νηπιαγωγεία, αλλά αδράνησε.

Την Τρίτη, 3 Μαΐου, στις 8:30 το πρωί πρέπει όλοι να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα των κατοίκων, της οδού Μεγαλουπόλεως 41, για να αποτρέψουμε την καταστροφή του πρασίνου.

Comments are closed.