Για αμφιβόλου ποιότητας τρόφιμα, που μοίρασε μετά από κλήρωση ο Δήμος Καλλιθέας σε πολίτες, κάνει λόγο σε ανακοίνωση του ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Κώστας Ασκούνης.

Ο πρώην δήμαρχος Καλλιθέας, όπως αναφέρει στην ανακοίνωση, πρόκειται για εικόνες ντροπής οι οποίες είναι όνειδος για τον πολιτισμό μας και προτείνει για μια ακόμη φορά ο Δήμος να καταθέτει το αντίστοιχο χρηματικό ποσό  στο λογαριασμό του κάθε δικαιούχου.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση του κ. Ασκούνη

Εκατοντάδες οικογένειες στην πόλη μας έμειναν χωρίς πασχαλινό τραπέζι εξαιτίας του Δημάρχου.

Ένας Δήμος, με προϋπολογισμό δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, δεν φρόντισε να πράξει το ελάχιστο που επιτάσσουν οι Άγιες αυτές ημέρες, αλλά και ο Κοινωνικός ρόλος της Αυτοδιοίκησης.

Την Μ. Τετάρτη «μοίρασε», με φορτηγό του Δήμου, αμφιβόλου ποιότητας κάποια τρόφιμα – πατάτες, καρότα, κρεμμύδια, πορτοκάλια και από 1 ΑΡΝΙΣΙΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ – σε 300 συμπολίτες μας, μετά από κλήρωση, ενώ την Μ. Δευτέρα «μοίρασε» Ψάρια χωρίς φυσικά τα κατάλληλα πιστοποιητικά από τις υγειονομικές υπηρεσίες.

Οι εικόνες ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΥΣ των ανθρώπων αυτών που συνωστίζονταν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι ΟΝΕΙΔΟΣ για τον πολιτισμό μας.

Επανειλημμένως προτείναμε στο Δήμαρχο να καταθέτουμε το αντίστοιχο χρηματικό ποσό  στο λογαριασμό του κάθε δικαιούχου, όπως ο νόμος  προβλέπει, σεβόμενοι την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ των ανθρώπων αυτών και αποδεικνύοντας στην πράξη ότι είμαστε στη σύγχρονη ψηφιακή εποχή και όχι στην εποχή των Μαυρογιαλούρηδων.

Comments are closed.