Κ. Ασκούνης: «Ξεχασμένο» από το 2019 το γήπεδο της παραλίας

0
745

Συνέχεια, μετά και από τις σχετικές διαμαρτυρίες αθλητικών παραγόντων, στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ποδοσφαιρικές ομάδες της Καλλιθέας με το γήπεδο ποδοσφαίρου της παραλίας των Τζιτζιφιών δίνει ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Κώστας Ασκούνης.

Ο πρώην Δήμαρχος Καλλιθέας με ανακοίνωση του κάνει λόγο για εγκατάλειψη του γηπέδου από τη διοίκηση του Δήμου Καλλιθέας επισημαίνοντας πως «…η Δημοτική Αρχή από τις προηγούμενες εκλογές είχε δεσμευτεί για την πλήρη ανακατασκευή του γηπέδου και του περιβάλλοντα χώρου…».

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση του κ. Κώστα Ασκούνη

Το γήπεδο που χρησιμοποιούν οι ομάδες ποδοσφαίρου της πόλης μας και στο οποίο αθλούνται καθημερινά εκατοντάδες παιδιά και νέοι βρίσκεται σε πλήρη εγκατάλειψη.

Ο τάπητας είναι κατεστραμμένος, με λακκούβες και μπαλώματα που εγκυμονούν κινδύνους για τους ποδοσφαιριστές, τα τέρματα σε άθλια κατάσταση, τα προστατευτικά δίχτυα σχισμένα, οι πάγκοι σπασμένοι, η δε συρμάτινη περίφραξη επικίνδυνη τόσο για τους ποδοσφαιριστές, όσο και για τους θεατές.

Η Δημοτική Αρχή από τις προηγούμενες εκλογές είχε δεσμευτεί για την πλήρη ανακατασκευή του γηπέδου και του περιβάλλοντα χώρου.

Δυστυχώς, φθάσαμε στο σημείο να μηδενιστεί ομάδα, γιατί οι διαιτητές έκριναν ακατάλληλο το γήπεδο για διεξαγωγή αγώνων.

Είμαστε σίγουροι ότι λόγω προεκλογικής περιόδου θα έχουμε άλλη μία αόριστη εξαγγελία για ανακατασκευή του γηπέδου. 

Όμως, πόση εμπιστοσύνη μπορεί να δείξει κάποιος σε έναν Δήμαρχο που μένει μόνο στα λόγια;

Comments are closed.