Κ. Ασκούνης: Ο Δήμαρχος να πράξει τα αυτονόητα για την προστασία των κατοίκων

0
329

Με ανακοίνωση του ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρώην δήμαρχος Καλλιθέας Κώστας Ασκούνης αναφορικά με κρούσμα κορονοϊού που παρουσιάστηκε σε βρεφονηπιακό σταθμό του Δήμου Καλλιθέας ζήτησε από τον δήμαρχο Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβο να προχωρήσει στη λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων προκειμένου να προστατέψει τους κατοίκους της πόλης από την εξάπλωση του ιού, επιλέγοντας να δείξει πνεύμα συνεργασίας και όχι αντιπαράθεσης.

Η Ανακοίνωση του Κ. Ασκούνη

ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΑΡΝΗΤΗΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΝΟΗΤΩΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Στην καθημερινή πραγματικότητα του Covid-19 δεν χωρούν πολιτικές αντιπαραθέσεις παρά μόνο κοινό μέτωπο στην αντιμετώπιση του αόρατου εχθρού που μας «πολεμά» μέρα με τη μέρα. 

Δυστυχώς, για μία ακόμη φορά τα αυτονόητα δεν είναι στην ατζέντα του Δημάρχου Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβου, ο όποιος δογματικά επιλέγει την αντιπαράθεση από την συνεργασία.

Η πρόταση για κλείσιμο του Δημοτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού όπου παρουσιάστηκε κρούσμα, η άμεση διενέργεια ΤΕΣΤ στο σύνολο του προσωπικού καιη ιχνηλάτηση από τον ΕΟΔΥ αντιμετωπίστηκαν με ειρωνικά σχόλια από τον κ. Κάρναβο κάνοντας σαφές πως προτεραιότητά του δεν είναι ο κορονοϊός, αλλά η διατήρηση του επικοινωνιακού του προφίλ.

Καλούμε τον Δήμαρχο Καλλιθέας να αναλογιστεί το δύσκολο των ημερών και να πράξει τα αυτονόητα για την προστασία της τοπικής μας κοινωνίας από την «επέλαση» του ιού. 

Comments are closed.