Κ. Ασκούνης: Οι πολίτες πληρώνουν την αδιαφορία και την ανικανότητα της Δημοτικής Αρχής

0
437

Για αδιαφορία και ανικανότητα της Δημοτικής Αρχής κάνει λόγο ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης και υποψήφιος Δήμαρχος Καλλιθέας Κώστας Ασκούνης σε ανακοίνωση που εξέδωσε μετά τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν και πάλι μετά τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την περιοχή των Τζιτζιφιών και όχι μόνο.

Ο πρώην Δήμαρχος και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ενωμένοι Μπροστά» επεσήμανε ότι το Υπουργείο Εσωτερικών έχει εγκρίνει ποσό 10 εκατ. € για την εκβάθυνση – διευθέτηση των εκβολών του Ιλισού ποταμού, επικρίνοντας παράλληλα τόσο την Περιφέρεια Αττικής, που δεν αξιοποίησε το κονδύλι ,όσο και τον απερχόμενο Δήμαρχο Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβο, γιατί δεν απαίτησε την υλοποίηση του έργου.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση του Κώστα Ασκούνη

ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕ ΞΑΝΑ Ο ΙΛΙΣΟΣ

Το ίδιο έργο επαναλαμβάνεται, με τον Ιλισό χθες να «φουσκώνει» και πάλι και τα νερά του να κατακλύζουν τη Λ. Ποσειδώνος, την Πεισιστράτου και τους παρακείμενους δρόμους των Τζιτζιφιών.

Οι πολίτες με κάθε μέσο προσπαθούσαν να διαφυλάξουν τις περιουσίες τους και αγανακτισμένοι άκουγαν τις αστείες δικαιολογίες από τη Δημοτική Αρχή.

Τα ερωτήματα που ανακύπτουν είναι:

  • Γιατί η Περιφέρεια Αττικής από το 2020 δεν αξιοποίησε τα 10 εκατ. € που ενέκρινε το Υπουργείο Εσωτερικών για την εκβάθυνση – διευθέτηση των εκβολών του Ιλισού ποταμού;  

–      Γιατί ο κ. Κάρναβος εδώ και 3 χρόνια δεν διεκδίκησε και δεν απαίτησε την υλοποίηση του τόσο σημαντικού αυτού έργου, ενώ αντίθετα αναλώνεται σε ανούσια επικοινωνιακά παιχνίδια;

Δυστυχώς, οι πολίτες είναι αυτοί που πληρώνουν τις συνέπειες της αδιαφορίας και της ανικανότητας της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής.

Comments are closed.