Κ. Ασκούνης: Ναι σε τεστ … Όχι σε «Καρουζέλ»

0
585

Με ανακοίνωση του ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Κώστας Ασκούνης αναφέρεται στην απόφαση της διοίκησης του Δήμου Καλλιθέας με την οποία, σύμφωνα με τον πρώην δήμαρχο, προτιμά την εγκατάσταση καρουζέλ για την περίοδο των εορτών αντί να  ανταποκρίνεται στην ανάγκη για την διενέργεια τεστ στο σύνολο των εργαζομένων του Δήμου. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στην ανακοίνωση του ο κ. Ασκούνης, επικαλώντας μάλιστα και την αναφορά του γιατρού υπηρεσίας στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η ανακοίνωση του Κώστα Ασκούνη

ΝΑΙ ΣΕ ΚΑΡΟΥΖΕΛ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ… ΟΧΙ ΣΕ TEST

Να εγκαταστήσει ΚΑΡΟΥΖΕΛ, ΤΡΕΝΑΚΙΑ και άλλα παιχνίδια για τον εορτασμό των Χριστουγέννων αποφάσισε η Δημοτική Αρχή στο Δημοτικό Συμβούλιο της Πέμπτης.

Είναι αδιανόητο την ώρα που η χώρα βιώνει αυτές τις εξαιρετικά δύσκολες καταστάσεις λόγω κορονοϊού, την ώρα που οι επιστήμονες καθημερινά προειδοποιούν, η προτεραιότητα της Διοίκησης να είναι τα ΚΑΡΟΥΖΕΛ.

Η άποψη που εξέφρασε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Γιατρός Εργασίας ότι «εάν ο Δήμος έχει χρήματα πρέπει να διενεργήσει άμεσα test» επιβεβαιώνει την πάγια θέση μας για test σε όλο το προσωπικό και ιδίως σε ευαίσθητες υπηρεσίες όπως: Καθαριότητα, ΚΕΠ, Βοήθεια στο Σπίτι, κ.ά.

Καλέσαμε τον Δήμαρχο να εφαρμόσει το μέτρο αυτό που ήδη πολλοί Δήμοι υλοποιούν.

Ο Δήμος Καλλιθέας έχει την οικονομική δυνατότητα, συνεργαζόμενος με εξειδικευμένα μικροβιολογικά εργαστήρια και δομές υγείας, να διενεργήσει test και σε άπορους συμπολίτες μας. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ. 

Η εκπόνηση ενός ολοκληρωμένου σχεδίου αντιμετώπισης της πανδημίας, η ανάθεση του συντονισμού σε ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ, και όχι σε επόπτη καθαριότητας, καθώς και άλλες προτάσεις δυστυχώς απορρίφθηκαν από τη Δημοτική Αρχή.

Η πανδημία είναι ο αόρατος εχθρός που μπορεί να πλήξει τον καθένας μας και δεν προσφέρεται για εγωισμούς και άγονες αντιπαραθέσεις.

Comments are closed.