Κ. Ασκούνης: Έτσι θα κάνουμε και πάλι την Καλλιθέα Ισχυρό Εμπορικό Κέντρο

0
1300

Την ανάδειξη και πάλι της Καλλιθέας σε ισχυρό Εμπορικό Κέντρο έχει ως στόχο ο υποψήφιος Δήμαρχος Καλλιθέας Κώστας Ασκούνης.

Ο επικεφαλής της Αντιπολίτευσης, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε, μέσα από τις προγραμματικές του προτάσεις προσβλέπει στη δημιουργία προϋποθέσεων που θα οδηγήσουν στην αναζωογόνηση του Εμπορικού κόσμου της Καλλιθέας, ο οποίος αποτελούσε πριν την οικονομική και υγειονομική κρίση την ραχοκοκαλιά του οικονομικού γίγνεσθαι της πόλης.

Ο κ. Ασκούνης μέσω των προτάσεων του, όπως αυτές περιγράφονται στην ανακοίνωση του, κάνει αναφορά στην ανάγκη άμεσης λειτουργίας του πάρκινγκ που βρίσκεται επί των οδών Δημητρακοπούλου – Σωκράτους – Ιφιγενείας συνολικού αριθμού θέσεων 437 θέσεων, το οποίο θα δώσει ανάσα στο πρόβλημα παρκαρίσματος στο εμπορικό κέντρο της πόλης καθώς και τη δημιουργία ενός ακόμη πάρκινγκ στο υπό κατασκευή Πολιτιστικό Κέντρο πλησίον της πλατείας Δαβάκη.

Ο πρώην Δήμαρχος Καλλιθέας, σύμφωνα πάντα με τις προτάσεις που δημοσιοποίησε, κάνει λόγο ακόμη για μείωση ή και απαλλαγή των Δημοτικών Τελών με ταυτόχρονο πάγωμα νέων αυξήσεων σε αυτά για νέες επιχειρήσεις και όχι μόνο. 

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση των προτάσεων του κ. Ασκούνη για τα Εμπορικά καταστήματα και τις επιχειρήσεις της Καλλιθέας

  • ΑΜΕΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ του Υπόγειου Πάρκινγκ των 437 θέσεων που βρίσκεται επί των οδών Δημητρακοπούλου – Σωκράτους – Ιφιγενείας και παραμένει κλειστό.
  • ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΥΠΟΓΕΙΟΥ ΠΑΡΚΙΝΓΚ που έχει απόλυτη ανάγκη το Εμπορικό Κέντρο, στα πλαίσια της ανέγερσης του Πολιτιστικού Κέντρου στο δημοτικό οικόπεδο Μαντζαγριωτάκη & Εσπερίδων.

       •   ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ της καθίζησης στο χώρο του      πάρκινγκ στον Ηλεκτρικό Σταθμό Ελευθέριος Βενιζέλος – Ταύρος που παραμένει κλειστός για 5 χρόνια.

  • ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΓΙΑ ΤΑ 4 ΠΡΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ κάθε νέας επιχείρησης που εγκαθίσταται στο Δήμο μας (εξαιρούνται πολυκαταστήματα και μεγάλες εμπορικές χρήσεις).
  • ΜΕΙΩΣΗ ΚΑΤΑ 30% των Δημοτικών Τελών για τα καταστήματα ΚΑΤΩ ΤΩΝ 50 τ.μ. που λειτουργούν ήδη στην πόλη μας.
  • ΚΑΜΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ.
  • ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΚΑΤΑ 50% τιμολόγιο για τη διαφήμιση τοπικών επιχειρήσεων στα διαφημιστικά πλαίσια που ανήκουν στο Δήμο.

Comments are closed.