Κ. Ασκούνης: Η μαζική παρουσία των κατοίκων έφερε αποτελέσματα

0
352

φωτορεπορτάζ: Ανδρέας Ανδρεόπουλος

Στην δυναμική παρουσία των κατοίκων που απέτρεψαν τις εργολαβικές εργασίες στο οικόπεδο της οδού Μεγαλουπόλεως 41 αναφέρθηκε με ανακοίνωση του ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Κώστας Ασκούνης.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο πρώην δήμαρχος Καλλιθέας κάτοικοι και φορείς συγκεντρώθηκαν στο συγκεκριμένο χώρο μετά από κάλεσμα της επιτροπής κατοίκων που θέλουν ο χώρος να παραμείνει παρκάκι αναψυχής αρνούμενοι να τοποθετηθούν αίθουσες ΠΡΟΚΑΤ που θα μετατρέψουν το χώρο σε νηπιαγωγείο για τις ανάγκες της δίχρονης υποχρεωτικής εκπαίδευσης.

Στη κινητοποίηση των κατοίκων ανταποκρίθηκαν και οι Βουλευτές του Νοτίου Τομέα Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ Θεανώ Φωτίου και Γιάννης Μπαλάφας οι οποίοι δήλωσαν τη συμπαράσταση τους προς τους κατοίκους.

Πιο συγκεκριμένο κ. Ασκούνης αναφέρει στην ανακοίνωση του

Η κινητοποίησή μας ενάντια στις αυθαιρεσίες του Δημάρχου έφερε αποτελέσματα.

Ο Δήμαρχος, μπροστά στην μαζική παρουσία των κατοίκων το πρωί, δεν τόλμησε να προχωρήσει στην καταστροφή του πρασίνου στο παρκάκι της οδού Μεγαλουπόλεως 41, με την τοποθέτηση ΠΡΟΚΑΤ αιθουσών Νηπιαγωγείου.

Στην τοποθέτησή μου, τόνισα ότι ο χώρος αυτός είναι παντελώς ακατάλληλος για σχολείο και εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για την ασφάλεια των νηπίων.

Εμείς από την πρώτη στιγμή σταθήκαμε στο πλευρό των κατοίκων και είναι προφανές ότι γνωρίζοντας τις μεθοδεύσεις του κ. Κάρναβου δεν εφησυχάζουμε.

Την κινητοποίηση χαιρέτησαν και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Θεανώ Φωτίου και Γιάννης Μπαλάφας.

Comments are closed.