Κ. Ασκούνης: Η αδράνεια της Δημοτικής Αρχής δημιούργησε το πρόβλημα στο πάρκο της Μεγαλουπόλεως 41

0
339

Τις εναλλακτικές προτάσεις τόσο της παράταξης του όσο και των εκπαιδευτικών για οικόπεδα που θα μπορούσαν να κατασκευαστούν σε αυτά σύγχρονα Νηπιαγωγεία επισημαίνει σε ανακοίνωση του ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρώην δήμαρχος Καλλιθέας Κώστας Ασκούνης.

Ο κ. Ασκούνης στην ανακοίνωση του αναφέρει ακόμη πως η αδράνεια της Δημοτικής Αρχής τα τέσσερα τελευταία χρόνια δημιούργησε τις πρόχειρες λύσεις όπως αυτής που αφορά το πάρκο της οδού Μεγαλουπόλεως 41 με αποτέλεσμα να ξεσηκωθούν οι κάτοικοι της περιοχής οι οποίοι προχώρησαν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την απόφαση αυτή.

Αναλυτικότερα η Ανακοίνωση του Κ. Ασκούνη

Τέσσερα χρόνια μετά την ψήφιση του Νόμου για τη δίχρονη προσχολική αγωγή και ο Δήμος Καλλιθέας είναι ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 5 ΔΗΜΟΥΣ της χώρας που δεν την έχει εφαρμόσει.  

Εμείς, αλλά και οι εκπαιδευτικοί έχουμε εδώ και πολύ καιρό καταθέσει εναλλακτικές προτάσεις για οικόπεδα που υπάρχουν στην πόλη μας, ώστε να κατασκευαστούν εκεί σύγχρονα Νηπιαγωγεία. Ενώ επανειλημμένως, τόσο εμείς όσο και οι άλλες παρατάξεις, θέσαμε το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, η Δημοτική Αρχή αγνόησε τις προτάσεις μας.      

Η πρωτοφανής αυτή καθυστέρηση και αδράνεια αναγκάζει σήμερα τη Δημοτική Αρχή να καταφύγει σε αποσπασματικές και πρόχειρες λύσεις όπως την τοποθέτηση 4 ΠΡΟΚΑΤ αιθουσών και 1 αίθουσας γραφείων στο πάρκο επί της οδού Μεγαλουπόλεως 41.

Μια απόφαση, η οποία ξεσήκωσε τους κατοίκους και τους οδήγησε στη χθεσινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας που εξέφρασαν την πλήρη αντίθεσή τους στην απόφαση της Διοίκησης να καταστρέψει το μοναδικό πνεύμονα πρασίνου της περιοχής.

Comments are closed.