Κ. Ασκούνης: «…Ευχαριστώ τον κ. Κάρναβο που υμνεί έργα της δικής μας Δημοτικής Αρχής…»

0
466

Μπορεί το τέλος Αυγούστου να μας επιφύλαξε σκηνές από το τι θα ακολουθήσει το φθινόπωρο που πλησιάζει, αλλά και ο επερχόμενος χειμώνας, ωστόσο το πολιτικό θερμόμετρο σε αυτοδιοίκηση και κεντρική εξουσία παραμένει σε τιμές καύσωνα.

Οι της κεντρικής εξουσίας ζεσταίνουν μηχανές για τις αρχές Οκτώβρη ή για τα μέσα Φλεβάρη, ενώ οι αυτοδιοικητικοί γύρισαν ξεκούραστοι, ορεξάτοι και βάζουν μπροστά τις μηχανές για τη δική τους επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση που έχει ορίζοντα τον Οκτώβριο του 2023.

Η πρώτη λοιπόν μετά τις διακοπές αντιπαράθεση ξεκίνησε με αφορμή την παρουσία του Δημάρχου Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβου σε πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, όπου μίλησε για το μεγάλο έργο της άρδευσης του πρασίνου στο Δήμο Καλλιθέας.

Ο κ. Κάρναβος ανέφερε πως «…εάν δεν κάναμε αυτό το σύστημα με τις 14 γεωτρήσεις… δε θα είχαμε εξοικονομήσει σημαντικούς πόρους, αφού δεν χρησιμοποιούμε το νερό της ΕΥΔΑΠ…».

Αυτό ήταν αρκετό για να προκαλέσει την άμεση απάντηση του επικεφαλής της αντιπολίτευσης Κώστα Ασκούνη.

Ο πρώην Δήμαρχος Καλλιθέας σε ανακοίνωση που εξέδωσε αφού αρχικά «κατηγορεί» το νυν Δήμαρχο ότι προσπαθεί να οικειοποιηθεί ένα πρωτοποριακό έργο υποδομής, το οποίο υλοποιήθηκε τη δεκαετία του 2000 από τη διοίκηση του τότε Δημάρχου Κώστα Ασκούνη, όπως αναφέρει στην ανακοίνωση του, τον ευχαριστεί που υμνεί τα έργα της δικής του Δημοτικής Αρχής.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση του κ. Ασκούνη

Χθες το πρωί στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο κ. Κάρναβος παρουσίασε ένα μεγάλο έργο εξοικονόμησης νερού για την άρδευση του πρασίνου του Δήμου μας.

Είπε μεταξύ άλλων «ότι εάν δεν κάναμε αυτό το σύστημα με τις 14 γεωτρήσεις… δε θα είχαμε εξοικονομήσει σημαντικούς πόρους, αφού δεν χρησιμοποιούμε το νερό της ΕΥΔΑΠ…»

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Κάρναβος προσπαθεί να ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ένα πρωτοποριακό έργο υποδομής, το οποίο ως Δημοτικός Σύμβουλος απαξίωνε. Ένα έργο με 14 γεωτρήσεις και ένα εκτεταμένο υπόγειο δίκτυο ποτίσματος που όλα αυτά τα χρόνια εξοικονόμησε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για το Δήμο.

Φυσικά, το έργο αυτό ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 2000 ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.

Τον ευχαριστώ!!!

Τελικά, εξαιτίας της παντελούς απουσίας έργου τι άλλο θα δούμε και θα ακούσουμε μέχρι τις εκλογές από τον κ. Κάρναβο;

Το video με τις αναφορές του Δημάρχου Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβου για το σύστημα άρδευσης του πρασίνου στο Δήμο Καλλιθέας

Comments are closed.