Κ. Ασκούνης: «Ενωμένοι μαζί θα εργαστούμε σκληρά για να κάνουμε την Καλλιθέα μας τόπο για να ζεις και όχι απλά για να κατοικείς»

0
503

Στις πρώτες δηλώσεις του αμέσως μετά την επικράτηση της παράταξης του ο νέος Δήμαρχος Καλλιθέας Κώστας Ασκούνης έδωσε το στίγμα των προθέσεων του συνδυασμού του για την επόμενη ημέρα.

Ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Ενωμένοι Μπροστά» αφού ευχαρίστησε τους δημότες της Καλλιθέας για την εμπιστοσύνη τους αναφέρθηκε στις θέσεις και τις προτάσεις του συνδυασμού επισημαίνοντας ότι «…θα εργαστούμε θα εργαστούμε σκληρά, με συνέπεια, με εντιμότητα και αποτελεσματικότητα, χωρίς πάθη και ανούσιες αντιπαραθέσεις, για να κάνουμε την Καλλιθέα μας τόπο όπου με έργα και παρεμβάσεις θα ξαναφέρουμε την πρόοδο και την ανάπτυξη…»

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση του Κώστα Ασκούνη

Φίλες και φίλοι,

Εκ μέρους της Παράταξης ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους δημότες της Καλλιθέας που μας τίμησαν με την ψήφο τους και μας εμπιστεύθηκαν την τύχη του τόπου μας για τα επόμενα 5 χρόνια.

Δώσαμε έναν όμορφο, μεγάλο και σπουδαίο αγώνα. Με προτάσεις, σχέδιο και όραμα για να κάνουμε την Καλλιθέα μας μία πόλη σύγχρονη και ανθρώπινη.

Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΝΙΚΗΣΕ.

Σας καλούμε όλους να πάρετε την τύχη της Καλλιθέας στα χέρια σας.

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ θα εργαστούμε σκληρά, με συνέπεια, με εντιμότητα και αποτελεσματικότητα, χωρίς πάθη και ανούσιες αντιπαραθέσεις, για να κάνουμε την Καλλιθέα μας τόπο για να ζεις και όχι απλά για να κατοικείς.

Έναν τόπο όπου με έργα και παρεμβάσεις θα ξαναφέρουμε την πρόοδο και την ανάπτυξη.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Comments are closed.