Εικόνες εγκατάλειψης παρουσιάζει το Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σε ανακοίνωση του ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης και υποψήφιος Δήμαρχος Καλλιθέας Κώστας Ασκούνης.

Ο πρώην Δήμαρχος Καλλιθέας, σύμφωνα με την ανακοίνωση του, κάνει λόγο για κλοπή, προ τετραετίας, του εξοπλισμού του Θεάτρου χωρίς μέχρι σήμερα να έχει αντικατασταθεί με αποτέλεσμα ο Δήμος να ενοικιάζει τον απαιτούμενο εξοπλισμό δαπανώντας αρκετές χιλιάδες ευρώ.

Ο κ. Ασκούνης επισημαίνει ακόμη ότι παρά τις συνεχείς παρεμβάσεις των Δημοτικών Παρατάξεων η Δημοτική Αρχή δεν έχει προχωρήσει στην αποκατάσταση των ζημιών.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση του κ. Κώστα Ασκούνη

Όποιος έχει επισκεφθεί το Δημοτικό Θέατρο του Δήμου μας, που με κόπο φτιάξαμε μαζί με το Θοδωρή Ψαλιδόπουλο, συναντά -και σε αυτό το σημείο της πόλης- την εγκατάλειψη της Διοίκησης Κάρναβου.

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους για ένα πρόβλημα που χρονίζει._

Το χειρότερο όμως είναι ότι ο εξοπλισμός του Θεάτρου έχει κλαπεί εδώ και 4 χρόνια. Αυτό έχει ως συνέπεια ο Δήμος να ενοικιάζει προβολείς, κ.ά. για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων ή θεατρικών παραστάσεων, με κόστος που κυμαίνεται κάθε φορά από 200 – 300€. 

Μετρήστε πόσες εκδηλώσεις έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια και κάντε τον πολλαπλασιασμό.

Παρά τις συνεχείς επισημάνσεις των Δημοτικών Παρατάξεων προς τη Διοίκηση για τα προβλήματα αυτά, η κατάσταση παραμένει αμετάβλητη.

Το Δημοτικό Θέατρο αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους χώρους πολιτισμού της πόλης μας και η Δημοτική Αρχή οφείλει να προχωρήσει άμεσα στην αποκατάσταση των ζημιών και στην εύρυθμη λειτουργία του.

Comments are closed.