Κώστας Ράντος: «Έφυγε» ένας ακόμη εργάτης της τοπικής δημοσιογραφίας

0
558

Δυστυχώς η ζωή έχει και τις σκληρές της πλευρές, αυτές που όταν έρχεται η στιγμή να αποκόψεις δεσμούς, σκέψεις και καθημερινότητα στις κάνει πιο δύσκολες.

Ένας ακόμη «εραστής» του δημοσιογραφικού λειτουργήματος ο εμβληματικός Κώστας Ράντος ο άνθρωπος με την φωτογραφική μηχανή στο χέρι (ποτέ δεν την αποχωριζόταν) «έφυγε» από την καθημερινότητα μας. Ο Κώστας Ράντος ιδρυτής και εκδότης της εφημερίδος της Καλλιθέας «Ο Ρεπόρτερ της Καλλιθέας» άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στη τοπική δημοσιογραφία και δίκαια συγκαταλέγεται στους ξεχωριστούς του είδους ακολουθώντας τα «ιερά τέρατα» Τριαντάφυλλο και Παπάζογλου που θα έχει πλέον να πει πολλά μαζί τους.

Η συμβολή του στη αποτύπωση της καθημερινότητας της τοπικής μας κοινωνίας υπήρξε μέγιστη και τακτική με αποτέλεσμα να γίνει συνήθεια στην ενημέρωση των πολιτών της Καλλιθέας έχοντας μάλιστα να «συναγωνιστεί» τις δυνατές τοπικές εφημερίδες της Καλλιθέας (Έρευνα, Νέα Καλλιθέα, Η νέα γνώμη της Καλλιθέας, Αναγνώστης).

Υπήρξε αγαπητός σε όλους και πάντα προσπαθούσε να συγκεράσει καταστάσεις και γεγονότα με σεβασμό στους «πρωταγωνιστές» τους. 

Κώστα Ράντο σε ευχαριστούμε για τα όσα μας προσέφερε στο δύσκολο αυτό λειτούργημα…

Καλό σου Ταξίδι 

Comments are closed.