Κώστας Ασκούνης : Προσυμβούλιο της παράταξης του με τηλεδιάσκεψη…

Με αφορμή της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέας ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Προοπτική Ζωής» και πρώην δήμαρχος Καλλιθέας κάλεσε τους Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξης του σε προσυμβούλιο μέσω τηλεδιάσκεψης.

Η ανάρτηση του επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Προοπτική Ζωής» Κώστα Ασκούνης στην ιστοσελίδα του στο Facebook :

«…Εν όψει του Δημοτικού Συμβουλίου της Μεγάλης Τετάρτης, η Παράταξη μας Προοπτική Ζωής συνεδρίασε μέσω τηλεδιάσκεψης για τα θέματα της ημερήσιας διάταξης του Δημοτικού Συμβουλίου.
Με αυτόν τον τρόπο η παράταξή μας, χωρίς να διαθέτει τους πόρους και μέσα που έχει ένας Δήμος, χρησιμοποίησε τα σύγχρονα μέσα επικοινωνίας, αποδεικνύοντας ότι οι νέες τεχνολογίες είναι πολύ εύκολο να χρησιμοποιηθούν από όλους και ιδιαίτερα από τα θεσμικά όργανα σε αυτήν την δύσκολη συγκυρία.

Να επισημάνουμε ότι είχαμε εγκαίρως ζητήσει, με αφορμή τα δια περιφοράς Δημοτικά Συμβούλια, το Δημοτικό Συμβούλιο να συνεδριάζει μέσω των σύγχρονων καναλιών επικοινωνίας με δυνατότητα ζωντανής μετάδοσης.
Μετά και από κοινή επιστολή των 4 παρατάξεων της αντιπολίτευσης, τελικά η Δημοτική Αρχή αποφάσισε να πραγματοποιήσει την Μεγάλη Τετάρτη Δημοτικό Συμβούλιο μέσω τηλεδιάσκεψης.

Φυσικά η πρότασή μας εμπεριείχε και την ζωντανή μετάδοση ώστε οι πολίτες να λαμβάνουν γνώση των Δημοτικών πραγμάτων.
Κάνουμε έκκληση για ακόμα μία φορά προς τον Δήμαρχο να μεταδίδει ζωντανά τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης…».

Comments are closed.