«Κόκκινη» κοινή δήλωση Κ. Ασκούνη – Θ. Ψαλιδόπουλου

Σε μια κοινή δήλωση προχώρησαν οι δύο επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων «Προοπτική Ζωής» και «Προοδευτική Ενότητα Καλλιθέας κ.κ. Ασκούνης – Ψαλιδόπουλος αμέσως μετά την τελετή των εγκαινίων για την ανακαίνιση του «κόκκινου» σχολείο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που οι δύο επικεφαλής προχώρησαν σε μία απο κοινού δήλωση η οποία ναι μεν συνδέεται με την κοινή τους ενασχόληση με την αγορά του ακινήτου, όταν ήταν και οι δυό της στην διοίκηση του κ. Ασκούν, ωστόσο έχει και στοιχεία πολιτικού περιεχομένου.

Αναλυτικότερα η Κοινή Δήλωση των  ΚΩΣΤΑ ΑΣΚΟΥΝΗ και  ΘΟΔΩΡΗ ΨΑΛΙΔΟΠΟΥΛΟΥ

Η ολοκλήρωση της ανακαίνισης του “Κόκκινου Σχολείου” μας γεμίζει ικανοποίηση, παρά τις μεγάλες καθυστερήσεις των τελευταίων χρόνων. Είναι, άλλωστε, ένα κτήριο που αποκτήσαμε με απαλλοτρίωση το 2009, έναντι του ποσού των 542.907€ και οι εργασίες της ανακαίνισής του ξεκίνησαν τον Οκτώβριο του 2013, όταν στη Διοίκηση του Δήμου βρισκόταν η “Συνεργασία για την Καλλιθέα”. 

Η ανακαίνιση του “Κόκκινου Σχολείου” αντιπροσωπεύει την επιλογή όλων των προηγουμένων Διοικήσεων του Δήμου να διασωθεί η παράδοση της πόλης και τα μνημεία της να καταλάβουν νέα και ζωντανή θέση στη σύγχρονη κοινωνική ζωή της.

Υποστηρίζουμε θερμά και αναμένουμε την εγκατάσταση του Δημοτικού Ωδείου “Οδυσσέας Δημητριάδης” στο “Κόκκινο Σχολείο”. Το κύριο είναι, όμως, η Διοίκηση να ενδιαφερθεί για τη σταθερή απασχόληση του καλλιτεχνικού – εκπαιδευτικούπροσωπικού του.

Αυτό το έργο παραδίδεται στη νέα γενιά της πόλης μας. Μαζί με τα νέα παιδιά, μπορούμε και πρέπει να κάνουμε περισσότερα γι’ αυτήν. 

Comments are closed.