Κυκλοφόρησαν τα διαρκείας για τη νέα περίοδο 2023 – 24

0
1649

Την κυκλοφορία των νέων εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο στην Α1 Μπάσκετ Γυναικών ανακοίνωσαν οι Εσπερίδες.

Πιο συγκεκριμένα οι Εσπερίδες έθεσαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2023 – 2024 τα οποία στοιχίζουν 50 €. 

Ουσιαστικά, πέρα από την παρουσία του κόσμου, τα διαρκείας θα δώσουν μια ακόμη στήριξη στο οικονομικό κομμάτι το οποίο είναι η βασική αρχή για να συνεχιστεί η επιτυχημένη παρουσία των κοριτσιών τόσο στο κορυφαίο εθνικό πρωτάθλημα της Α1 γυναικών όσο και στα τμήματα υποδομής του Συλλόγου όπου και εκεί οι επιτυχίες είναι σε υψηλό επίπεδο.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση του Γ.Σ. Εσπερίδες για τα διαρκείας

Κυκλοφόρησαν ήδη τα εισιτήρια διαρκείας των γυναικών των Εσπερίδων Καλλιθέας στην Α1 περιόδου 2023-24, που θα διατίθενται στην τιμή των 50 ευρώ. 

Η ομάδα μας χρειάζεται την στήριξη όλων και μπορεί κάθε ενδιαφερόμενος  να παρακολουθήσει όλα τα εντός έδρας ματς της γυναικείας ομάδας , σε πρωτάθλημα,  play off και κύπελλο . 

Για πληροφορίες ή για να προμηθευτείτε τις κάρτες διαρκείας, μπορείτε να απευθύνεστε στις σελίδες μας στα Social Media: Facebook: /esperideskallitheaswbc Instagram: @esperideswbc καθώς και στο esperideskallitheas@gmail.com

Comments are closed.