Κοπή πίτας και βραβεύσεις για τον ιστορικό ΝΟΤΚ

0
385

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν τα μέλη οι προπονητές, οι αθλητές, οι αθλήτριες και οι φίλοι του ιστορικού Ναυταθλητικού Ομίλου Καλλιθέας – Τζιτζιφιών.

Σε μια όμορφη γιορτή όπου δέσποζαν οι διακρίσεις των ναυταθλητικών τμημάτων του Ομίλου φίλοι και προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τους μικρούς και μεγάλους πρωταγωνιστές της ιστιοπλοΐας και του ναυταθλητισμού γενικότερα.

Στη γιορτινή εκδήλωση τους καλεσμένους καλωσόρισε ο πρόεδρος του Δ.Σ. του ΝΟΤΚ Ανδρέας Αντωνόπουλος ο οποίος έκανε μια σύντομη αναφορά στις δράσεις και τις επιτυχίες των ναυταθλητικών τμημάτων καλώντας παράλληλα τους παρευρισκόμενους Βουλευτές, Πολιτευτές, τη Δημοτική αρχή, τους εκπροσώπους των Δημοτικών Παρατάξεων και τους Δημοτικούς Συμβούλους Καλλιθέας να στηρίξουν το Ναυταθλητισμό που κατακτά μετάλλια και διεθνείς διακρίσεις για την Ελλάδα και την Καλλιθέα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ και πρώην υπουργός Χάρης Θεοχάρης, ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ο Βουλευτής του ΚΚΕ Χρήστος Κατσώτης, το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου και π. εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης, ο πρώην Δήμαρχος Καλλιθέας και επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κώστας Ασκούνης, ο πρόεδρος του Δ.Σ. ΟΠΑΑ «Γιάννης Γάλλος» Μανώλης Κωστάκης, ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέας Κώστας Πολυχρονίδης, οι επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων «Λαϊκή Συσπείρωση» Γιάννης Βακαλόπουλος, «Προοδευτική Ενότητα Καλλιθέας» Έλενα Αυγερινού, «Μία Πόλη στο Δρόμο» Δήμητρα Γεμιτζόγλου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Καλλιθέας Γιώργος Μαργωμένος, το μέλος της Κ.Ε. του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Τάσος Καλαφάτης κ.α.

Comments are closed.